[FS] pingkick

Započeo cristiane, Septembar 25, 2010, 14:47:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

cristiane

Evo da vam predstavim jednu lahko uradjenu FS ping kick.,I sami znate sta znaci,kada u  igraca ping se poveca na 500 dobija autokick., ;)

download link
http://www.2shared.com/file/Mki3to-K/pingkick.html

Lijepo i jako lako za napravit, timer koji gleda dal neko ima vise od 500 ping :)..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Ovo je glupost od skripte, jer ovako glupo sa i ja nekad davno radio...A sada cu pojasniti zasto.

Napravi kada su 5+ igraca zajedno u radius = 10 da NIKOG NE KICKA jer ce tada ping povecati a igrac nije kriv oko konekcije njega i servera tako da ce ovo samo bzvz kickati, jos vidim da si napravio novi timer samo da provjerava ovo, ubiti ti si napravio skriptu koja se stvarati lagg time povecavati ping i kickati bzvz igrace  ;)
Kristijan Stipić

Joj, nisam ni pogledo skriptu, pa sta ti radis lol? Znas kolko puta se onplayerupdate poziva :S?
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Correlli

Citat: LuKsA poslato Septembar 25, 2010, 16:16:45 POSLE PODNE
Joj, nisam ni pogledo skriptu, pa sta ti radis lol? Znas kolko puta se onplayerupdate poziva :S?
Nema veze. Zašto misliš da je onda taj callback napravljen ako ne za korištenje stvari koje ne stvaraju lag?

Problem je samo u tome što će ovo kickati svakog igrača koji bude došao na server, jer kad se igrač konekta ping mu je velik za par trenova (65536) i ovaj sustav će ga odma kickati sa servera. Dodaj još provjeru da li se je igrač spawnao prvo.
Poslednja Izmena: Septembar 25, 2010, 16:24:28 POSLE PODNE od Don Correlli

Da, na connectu ti ping moze biti na sec 9999 a to je dovoljno da ga ovo kicka, OnPlayerUpdate se poziva na svaki UP, DOWN, RIGHT, LEFT i to nije tolki problem jer to u ovoj skripti poziva samo JEDNU naredbu i to je provjera pinga tako da uopce nije stvar u tome
Kristijan Stipić

cristiane

Citat: taft poslato Septembar 25, 2010, 16:01:42 POSLE PODNE
Ovo je [cenzura]ost od skripte, jer ovako [cenzura]o sa i ja nekad davno radio...A sada cu pojasniti zasto.

Napravi kada su 5+ igraca zajedno u radius = 10 da NIKOG NE KICKA jer ce tada ping povecati a igrac nije kriv oko konekcije njega i servera tako da ce ovo samo bzvz kickati, jos vidim da si napravio novi timer samo da provjerava ovo, ubiti ti si napravio skriptu koja se stvarati lagg time povecavati ping i kickati bzvz igrace  ;)
ocigledno da ti ne razumjes ni sta znaci ping,zato ne pricaj [cenzura]osti..,

Citat: Don Correlli poslato Septembar 25, 2010, 16:22:59 POSLE PODNE
Citat: LuKsA poslato Septembar 25, 2010, 16:16:45 POSLE PODNE
Nema veze. Zašto misliš da je onda taj callback napravljen ako ne za korištenje stvari koje ne stvaraju lag?

Problem je samo u tome što će ovo kickati svakog igrača koji bude došao na server, jer kad se igrač konekta ping mu je velik za par trenova (65536) i ovaj sustav će ga odma kickati sa servera. Dodaj još provjeru da li se je igrač spawnao prvo.
ma sredit cu to,.
Poslednja Izmena: Septembar 25, 2010, 17:03:39 POSLE PODNE od cristiane

toooooo CARE to mi je trebaloooo bravo

------------------------------------------------------------------------------
Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

Meni nece kad kliknem na download, nece da mi download-ira :S

cristiane

Ocigledno da neznas skidati sa ovog uploada,kad kliknes na taj link imas  dole skoro na dnu Save file to your PC: click here...

Savjetujem svakome da ne skidaju ovu bzvz skriptu jer nije pametno pravljena...
Kristijan Stipić

zasto da ne skidaju?? neka ju preprave,pa da radi kako treba..normalno ako znaju,,

cristiane

Citat: taft poslato Oktobar 03, 2010, 14:33:37 POSLE PODNE
Savjetujem svakome da ne skidaju ovu bzvz skriptu jer nije pametno pravljena...
taft koji je tebi k...c  na svakoj mojoj temi nest pametujes,FS je testirana i radi perfektno..,furaj svoje fazone na ddrugim mjestima
Poslednja Izmena: Oktobar 03, 2010, 14:41:26 POSLE PODNE od cristiane

Gledaj, nece raditi perfektno ja nisam taft nego ExtremePower, kao drugo idi rade nauci nesto o callbacku OnPlayerConnect i pogledaj sta pise i kakav je odnos tog callbacka sa serverom i gledaj sta se moze dogoditi, kao drugo ti pregled pinga koristis ispod OnPlayerUpdate sto je u redu ali dok si ti npr. AFK i tvoj ping dode do 100.000 ako treba nece ga kickati znaci ti dok se ne mices tvoj ping moze biti vise od 1000 al te nece kickati, napravi takoder rade neku logicnu skriptu jer vidim da neznas osnove, ja nemogu rec da ova skripta nece raditi ali da se imalo razumjes u skriptanje nebi pravio ovako glupu FS i razumio bi o cemu pricam nisi upoznat niti sa provodjenjem PAWNCC kompajler memorije pa zato i stavljas sve u FS
Kristijan Stipić