◄ Glavni razgovor #43 ►

Započeo CADILAB, Novembar 24, 2019, 20:34:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Vasic poslato Decembar 27, 2019, 07:06:54 PRE PODNE
ja ne razumem zar mogu neke osobe biti toliko retardirane kad se prijave za moderatora a nemaju 300 postova, u temi lepo pise...
Seme vam retardirano jebem.

edit: nisam video da je Andro vec napisao.
A ti si ocigledno jako intaligentat cim pises tako. Sve si sam o sebi rekao poy ;)
Member since Oktobar 02, 2013, 22:25:17 poslijepodne

Citat: Cianan poslato Decembar 27, 2019, 13:07:35 POSLE PODNE
A ti si ocigledno jako intaligentat cim pises tako. Sve si sam o sebi rekao poy ;)
za razliku od nekih, imam IQ veci od jedan ;)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Ne diraj Vasica bolan

intaligentat?

Citat: .ɱυɱιƚȥα poslato Decembar 27, 2019, 09:15:05 PRE PODNE
https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=132385 "RP set", nabacao frajer 200 random objekata isto smetljište, ja stvarno ne kontam kako ovi samperi zamišljaju današnje bande i mafije hahahaha napravi bandu da žive u smeću ko da su cigani i prodaju papir, a mafiju ograde ko da je King's Landing iz GoTa.......

Ti, tiiii da išta razumijeeš drugaa bi se ploča vrćela

Citat: Vasic poslato Decembar 27, 2019, 13:29:00 POSLE PODNE
za razliku od nekih, imam IQ veci od jedan ;)

Onda si na 2 ?  :D

Šaim se, šta se radi ekipa. Ja moram na friz
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Zna li neko od vas postoji li pes 20 link dl negdje ? Znam da je moj drug igrao a nije kupovao sigurno sad dal mu je neko dao il je skinuo nez ja nigdje nisam nasao link

Citat: 6kristijan9 poslato Decembar 27, 2019, 21:08:22 POSLE PODNE
Zna li neko od vas postoji li pes 20 link dl negdje ? Znam da je moj drug igrao a nije kupovao sigurno sad dal mu je neko dao il je skinuo nez ja nigdje nisam nasao link
https://skidrowcracked.com/efootball-pes-2020/
probaj ovaj

Imas free DEMO i PES 2020 Lite ( online ) , full igrica jos nije crackovana, mozes uzivo pratiti kada bude crackana tu: https://crackwatch.com/game/efootball-pes-2020

Citat: Purdinho poslato Decembar 27, 2019, 21:33:45 POSLE PODNE
Imas free DEMO i PES 2020 Lite ( online ) , full igrica jos nije crackovana, mozes uzivo pratiti kada bude crackana tu: https://crackwatch.com/game/efootball-pes-2020

Nosao sam neke krekovane, ima pes 20 al rusko vidjet cemo kolko je pouzdano ugl Avast se nije javio do sad valjda nema virusa ahahahah

Jel moze neko da mi objasni sta sam ovo dobio s obzirom da se prica o PES 20 :)

Citat: 6kristijan9 poslato Decembar 27, 2019, 22:33:56 POSLE PODNE
Nosao sam neke krekovane, ima pes 20 al rusko vidjet cemo kolko je pouzdano ugl Avast se nije javio do sad valjda nema virusa ahahahah
Ako radi salji :D igra mi se BAL i ML :P

Citat: #THEV1NNY_ poslato Decembar 27, 2019, 22:50:04 POSLE PODNE
Jel moze neko da mi objasni sta sam ovo dobio s obzirom da se prica o PES 20 :)

PES 2020 LIte je free,u istoj 'temi' su :P

Imaš Fifa Online 3 isto dobra igrica ako ne možeš naći, a uskoro će vrv vratiti i Fifu World legendarnu igricu.

Imal jos nekih dobrih igri dok cekam ovaj mentolski pes da se skine ahhah  :D