Zatrazi Mapicu i ja cu je izvuci za tebe!

Započeo BitchLasagnazz, Novembar 03, 2019, 01:17:35 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav! Otvaram jednu temu u kojoj cete moci da zahtevate od mene da vam nabavim bilo koju mapu sa postojecih Balkanskih servera, a ja cu to za vas uciniti, mapu dobijate u inbox, bez ikakve naplate ili nadoknade.
[center][b][color=pink]Ime Servera:[/color][/b] [i]Ovde unosite ime servera[/i]
[b][color=pink]Slika Mape:[/color][/b] [i]Ovde postavljate link slike[/i]
[b][color=pink]Zasto zelis tu mapu:[/color][/b] [i]Ovde upisujete razlog.[/i]
[/center]

Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Ti si MapStealer umetnik :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Ovo je toliko ozbiljna tema, steta sto ti niko ne trazi mape, a rijetki mogu procumaciti ovo kako valja

( ENORMOUS RESPECT Ino420 / Xunder)
( tutorial )
> Sublime Text 3 > Atom.io
( includes & fs )
> Moving Textdraw > Daily Collect [With FS] > Custom GameText > Duel System
( gamemodes )
> Ganton Wars > Arcadius RPG > Light Matrix > Old Nation

Ime Servera: nmp
Slika Mape: https://imgur.com/oTddjU7
Zasto zelis tu mapu: Zato sto su je valjda rusi radili.

Citat: BitchLasagna poslato Novembar 03, 2019, 01:17:35 PRE PODNE
Pozdrav! Otvaram jednu temu u kojoj cete moci da zahtevate od mene da vam nabavim bilo koju mapu sa postojecih Balkanskih servera, a ja cu to za vas uciniti, mapu dobijate u inbox, bez ikakve naplate ili nadoknade.
[center][b][color=pink]Ime Servera:[/color][/b] [i]Ovde unosite ime servera[/i]
[b][color=pink]Slika Mape:[/color][/b] [i]Ovde postavljate link slike[/i]
[b][color=pink]Zasto zelis tu mapu:[/color][/b] [i]Ovde upisujete razlog.[/i]
[/center]

Evo vam ga primer jednog prosecnog degenerika.. :)
To je covek koji sedi po ceo dan kuci nema svoj zivot smara se ovde na forumu, pravi kolekciju ruskih mapa koje ce da koristi na njegovom serveru (ko na proslom sto je radio al jbg izvalili ljudi)...
Umesto da se balkan ujedini ovo sve ide u propast i u kontra smer umesto da se svi podrzavamo da teramo jako ovde se svi DDoS-aju sa free booterima.
Moje iskreno misljenje da si ti jedan obican degenerik i da ovim postom pisas po svacijem trudu i radu, isto tako kao sto si objavio mape od Zare.
E moj marsale, samo su ti rusi u glavi :) I naravno cekam one ruse sto si rekao da ce da me ruse na openu 9.11 u 20h :D Spremite se za seks :)
Poslednja Izmena: Novembar 05, 2019, 01:55:58 PRE PODNE od ░▒▓█►Manjane◄█▓▒░

Citat: â–'â–'â–"█►Manjaneâ—,,â–ˆâ–"â–'â–' poslato Novembar 05, 2019, 01:50:54 PRE PODNE
Evo vam ga primer jednog prosecnog degenerika.. :)
To je covek koji sedi po ceo dan kuci nema svoj zivot smara se ovde na forumu, pravi kolekciju ruskih mapa koje ce da koristi na njegovom serveru (ko na proslom sto je radio al jbg izvalili ljudi)...
Umesto da se balkan ujedini ovo sve ide u propast i u kontra smer umesto da se svi podrzavamo da teramo jako ovde se svi DDoS-aju sa free booterima.
Moje iskreno misljenje da si ti jedan obican degenerik i da ovim postom pisas po svacijem trudu i radu, isto tako kao sto si objavio mape od Zare.
E moj marsale, samo su ti rusi u glavi :) I naravno cekam one ruse sto si rekao da ce da me ruse na openu 9.11 u 20h :D Spremite se za seks :)

Kad bi mogli ljudi da ovo shvate, nije stavio jer ima mape, neg jer ti veliki dični serveri koriste ruske a govore da su njihive, hvala doviđenja

( ENORMOUS RESPECT Ino420 / Xunder)
( tutorial )
> Sublime Text 3 > Atom.io
( includes & fs )
> Moving Textdraw > Daily Collect [With FS] > Custom GameText > Duel System
( gamemodes )
> Ganton Wars > Arcadius RPG > Light Matrix > Old Nation

Citat: just_Sukiii poslato Novembar 05, 2019, 08:36:47 PRE PODNE
Kad bi mogli ljudi da ovo shvate, nije stavio jer ima mape, neg jer ti veliki dični serveri koriste ruske a govore da su njihive, hvala doviđenja
Hahah, a cekaj.. Sta? On nije koristio ruske mape.
Udji ti na SpringField pa nadji i jednu stranu mapu imas 100e. :)
Prvi smrad uzimao ruske mape sad prica nekome nesto.
Znaci fakticki ne kapiram ja vas?