Enterijer mafije 3

Započeo Kova_Maps1, Oktobar 19, 2019, 19:45:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ime Kreatora: Kova Maps
Da li mapa sadrzi teksture: da
Vreme izrade: 4 dana oko 10h ja mislim
Opis i mesto mape: pod zemlju, enterijer
Slike ili Video: https://youtu.be/gHdjEmdchq0
Kodovi: https://pastebin.com/ZtJQRCCL  takodje u deskripciji
Dodatak (ukoliko imate nesto dodati): nadam se da ce nekom posluziti i pomoci mu da kompletira ili unaprijedi server
Scan Link (ukoliko mapa sadrzi download link):

ODLICNO 10/10  ;D
Muka mi je kada neko preko svake mere sere o kako mrzim pozere

Na nekim mjestima ima nekih textura koje se nikako ne uklapaju u interior, dok na nekim mjestima ima textura koje se totalno uklapaju jedna sa drugom. Mapa kao takva mi se relativno svidja, kao sta sam napisao na nekim mjestima si fulao u odabiru textura sta bi osobno ja izmjenio, mozda je to do mene samog ili jednostavno gledam detaljnije na neke stvari od ostatka ljudi koji su ti komentirali mapu. Isto tako neke objekte nisi mjenjao texturu drzao si se defaultnih textura koje bi ja opet osobno promjenio, žude za novim texturama i izgledom. Raspored prostorija i njihov dizajn su super izmapani.

Nemoj ovo shvatiti kao napad na svoj rad, probaj shvatiti kao komentar iskusnije mapera koji je u mapanju sigurno dvostruko vise vremena i dvostruko vise izradjenih mapa. Isto tako dan danas svaki komentar na moje mape procitam, razmislim o njemu i vidim jel stvarno osoba "sere" ili je fakat u pravu sto se tice nekih stvari, i na taj nacin samo mozes napredovati u mapanju, dvije glave su pametnije od jedne.
My mapping gallery: Youtube channel!
My facebook page: Facebook
My discord tag: InYourDreams#8590

For business inquiries you can contact me via Facebook page ( Prefered ) or via discord.

@InYourDreams  potpuno te razumijem da sam po nedje teksturu pogrijesio, ali u tom trenutnu nikako nisam mogao da nadjem bolju, mislim da znam na koja mesta mislis ali ok sta je tu je