Nece start - server

Započeo Ilcev1, Septembar 21, 2019, 12:07:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): pa ovako instalirao sam sve vrste microsoft visual i jebeni framework i sad radi ono pawno ali neznam u cemu je problem sve je u redu kad se compiler stavio sam novi plugins i opet nece da starta (run time 19;) sta da radim
Deo skripte: //
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Server log...

----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3.7-R2, (C)2005-2015 SA-MP Team

[12:07:05] filterscripts = ""  (string)
[12:07:05]
[12:07:05] Server Plugins
[12:07:05] --------------
[12:07:05]  Loading plugin: sscanf

[12:07:05]  ===============================

[12:07:05]       sscanf plugin loaded.     

[12:07:05]    (c) 2009 Alex "Y_Less" Cole

[12:07:05]  ===============================

[12:07:05]   Loaded.
[12:07:05]  Loading plugin: streamer

*** Streamer Plugin v2.6 by Incognito loaded ***

[12:07:05]   Loaded.
[12:07:05]  Loaded 2 plugins.

[12:07:05] Ban list
[12:07:05] --------
[12:07:05]  Loaded: samp.ban
[12:07:05] Filterscripts
[12:07:05] ---------------
[12:07:05]   Loaded 0 filterscripts.

[12:07:05] Script[gamemodes/RWRP.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[12:07:05] Number of vehicle models: 0

___

Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem)://
Poslednja Izmena: Septembar 21, 2019, 12:08:48 POSLE PODNE od Ilcev1

Koristiš funkcije nekog plugina koji nisi ubacio.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Citat: Vodka Play poslato Septembar 21, 2019, 12:32:00 POSLE PODNE
Koristiš funkcije nekog plugina koji nisi ubacio.
kako to mislis da nisam ubacio? stavio sam sve fajlove pred instalacije windowsa u usb i tako sam ipak pa prebacio vo PC i onda sam instalirao visual pa microsoft framework i tako dajle sve verzije i nece da se start
Poslednja Izmena: Septembar 21, 2019, 12:37:54 POSLE PODNE od Ilcev1

Ne pričam o windows-u, nego o serveru.
Ubacio si sscanf i streamer, ali očigledno da ti fali neki plugin čije funkcije koristiš u gamemode-u.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Citat: Ilcev1 poslato Septembar 21, 2019, 12:33:53 POSLE PODNE
kako to mislis da nisam ubacio? stavio sam sve fajlove pred instalacije windowsa u usb i tako sam ipak pa prebacio vo PC i onda sam instalirao visual pa microsoft framework i tako dajle sve verzije i nece da se start
Ne misli na to, nego da u modu imas neke funkcije iz nekog plugina, a ti nemas tog plugina u plugins folderu.

Jednostavnije receno koristis neki include, uz koji treba da se korisit plugin.ali ga ti ne koristis

u redu ali ja pricam da sam server tako izvadio iz pc pre instalacije i sad sam ubacio sve fajlove sa servera kako sam ih izvadio pre instalacija windowsa

Hoćeš reći da je sve radilo pre reinstaliranja windows-a i da ništa nisi menjao, nego si taj folder samo prekopirao?
Aj pošalji listu include fajlova i prekopiraj mi server.cfg

Citat: Vodka Play poslato Septembar 21, 2019, 13:00:32 POSLE PODNE
Hoćeš reći da je sve radilo pre reinstaliranja windows-a i da ništa nisi menjao, nego si taj folder samo prekopirao?
Aj pošalji listu include fajlova i prekopiraj mi server.cfg
http://www.mediafire.com/file/g50mx8inwjih1l4/pawno.rar/file stavio sam u rar.
https://www.mediafire.com/file/yr1dsbwsmo42qrw/serverlog%2Cservercfg%2CincludeL.rar/file

Citat: Ilcev1 poslato Septembar 21, 2019, 13:43:40 POSLE PODNE
jel se moze sve u pastebinu staviti?

server.cfg ne mora biti kao fajl, izvuci ga tekstualno i samo što je potrebno i stavi u pastebin, odnosno u ovom slučaju plugins dio
TakoÄ'er includeove ne kao fajlove, već iz svog .pwn fajla odnosno moda, iz vrha ih kopiraj i prebaci takoÄ'er u taj pastebin ispod.

Citat: Slade poslato Septembar 21, 2019, 13:59:09 POSLE PODNE
server.cfg ne mora biti kao fajl, izvuci ga tekstualno i samo što je potrebno i stavi u pastebin, odnosno u ovom slučaju plugins dio
TakoÄ'er includeove ne kao fajlove, već iz svog .pwn fajla odnosno moda, iz vrha ih kopiraj i prebaci takoÄ'er u taj pastebin ispod.
ne znam sto moras da mu crtas al ajde ne razumem ga dal mu je tolko tesko il je jednostavno glup da to uradi sam.

Nakon celog dana, još uvek nisi poslao :D
Aj dobro, fali ti neki plugin ili verzije nisu dobre (include <-> plugin) ili ti čak ni samp verzija nije dobra (include <-> server).