[TuT] Port Forwarding

Započeo Brabus, Septembar 23, 2010, 01:11:36 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

To je sve moglo bolje i lakse da se objasni :D
Udjes u ruter,pronadjes portove,vidis na kojoj su adresi pusteni,vidis na kojoj si ti adresi,pustis udp i tcp portove i uzivas :D
Jer moj auto mnogo konja ima
prva potpis druga i u oblaku si dima
zato kad me vidis, bolje bezi od mene
ja sam narkoman, benzin tece mi kroz vene

ma nemoras tako....pisi svoju IP adresu u URL i eto i covjek vam je sve reko

Izvini ja imam ADSL internet i nije mi isto vidi kako je meni : http://i52.tinypic.com/2cqbazc.jpg

Hajd mi objasni ako znas...

Ja imam cisco ali neznam koji je tip. a i u picku materinu neznam jebenu lozinku znaci nije ni user ni admin ni kurac ni palac kako da saznam jebenu lozinku????!!

Citat: Nikola Boltic poslato Jul 13, 2011, 18:13:45 POSLE PODNE
Ja imam cisco ali neznam koji je tip. a i u picku materinu neznam jebenu lozinku znaci nije ni user ni admin ni [cenzura] ni palac kako da saznam jebenu lozinku????!!

Pa onda u papirima koje si dobio sa rutterom i papire za ugovor. Negdje pogledaj mora biti.

ne kuzim, ja nemogu instalirati ovaj port checker nema ga tamo gdje sam odabrao, instalacija samo zablinka i kraj
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Zna li neko kako portforwardati Cisco 2100 Cable Modem (noob sam s ovim :/)
Iskusan sam mapper, ako kome treba mapper neka mi se javi na PM!

DzajaVu

Ja imam ADSL HG552a1 Huawei,zna li neko kako tu da otvorim port??
Molim vas!

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

ni na mozili nece ovo mi pise na mozili The server at 192.168.1.1 is taking too long to respond.