Dynamic Duel System

Započeo ShadowGod, Avgust 23, 2019, 22:04:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Tip: Filterscript
Slike ili Video: https://youtu.be/ii87F-Mvk9E
Opis i dodatne informacije: /
Download link: https://pastebin.com/9VLxAVGg
Scan link: Ne treba zbog pastebin.
Credits: Ja

U kod se nerazumijem tako da to nmg komentarisati,ali sto se tice videa svaka cast  ;)

Kod je veoma loš i neuredan, samo to ću reći, ideja ništa novo tako da nemam šta drugo oceniti :D
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix
My includes: TextDraw Buttons

Respect: Bunta, Vedran, Ivan Bagarić, Itz.Yansi, Rade Ćurić (ni ja ne verujem)
Biggest respect goes to: ADRFranklin

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.
Neko im nacrta u temi Å¡ta treba uraditi, al' ne vredi nisu svi za skriptanje.

Citat: Osamu Dazai poslato Avgust 23, 2019, 22:32:20 POSLE PODNE
Kod je veoma loš i neuredan, samo to ću reći, ideja ništa novo tako da nemam šta drugo oceniti :D
Molim objasnjenje?

Code je veoma neoptimizovan, moglo bi to jos bolje i bolje :)

Preporuka ne radi ovako sa MYSQL-om.. :)

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Prosto, kod ne prati ni jedno pravilo nit ima smisla pisati ovako kod, neuredno je i ne pises kod za sebe nego za community, recimo da budes hteo da se zaposlis dobio bi ćunu, optimizacija je tek druga priča :D

EDIT: Na ovaj fazon su inc-ovi sa sa-mp.com foruma, nemoj njih koristiti ako nisu od strane poznatih autora.
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.

Neoptimizovano do boga , video je dobar al code no ..
3/10
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

Uradit cu remake systema ako želiš tj uzet ću ovaj kod i ostavit ću ono što valja ako želiš da vidiš na šta sam mislio, kom cu stari kod da znaš šta sam menjao :D

Citat: Osamu Dazai poslato Avgust 23, 2019, 23:35:45 POSLE PODNE
Uradit cu remake systema ako želiš tj uzet ću ovaj kod i ostavit ću ono što valja ako želiš da vidiš na šta sam mislio, kom cu stari kod da znaš šta sam menjao :D

Postoji git - commit :P

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Citat: LANMY.pwN poslato Avgust 24, 2019, 12:44:29 POSLE PODNE
Postoji git - commit :P
Ne zery trky, sve zurim da unakazim svoj github sa ovakvim "skriptama" haha :P

My github is sacred place:

Sto se tice videa i prezentacije odlicno a sto se tice koda imas objasnjeno gore a i nisam neki strucnjak a i nisam ulazio u pastebin :D

[pawn]#include < zcmd >[/pawn]
???
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.