Roleplay vs stateplay

Započeo mmlinaric, Avgust 02, 2019, 15:58:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav!
Zanima me koja je razlika izmeÄ'u Roleplay i stateplaya.
Jel stateplay mod sa vise drzava na serveru ili nesto drugo?

Koje su razlike u detalje ne znam, ali uglavnom stateplay je hardcore vrsta rpa. Bar mislim da je tako  :-\

Citat: Aaron poslato Avgust 02, 2019, 16:10:32 POSLE PODNE
Koje su razlike u detalje ne znam, ali uglavnom stateplay je hardcore vrsta rpa. Bar mislim da je tako  :-\
Ne postoji hardcore rp, postoji samo roleplay. To Å¡to neki stave roleplay a roleplaya ni na mapi to je druga stvar.
TakoÄ'er, koliko sam primjetio samo Balkan Elite je 'stateplay', a ne vidim sad neku razliku izmeÄ'u RPG i stateplay,
možda bi ti @Paul Castellano mogao malo bolje reći jer je on vlasnik Balkan Elite-a.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Aaron poslato Avgust 02, 2019, 16:10:32 POSLE PODNE
E to hvala.

prijatelju, razlike izmedju roleplay i stateplay pojma nema
to su samo narodna vjerovanja koja su stvorili igraci sa viskom slobodnog vremena, , a tu su i sledeci pojmovi, role playing, role play gaming
Uglavnom, ne postoji RPG, SP, HRP ili RP, tu razlike nema, niti postoji sta drugo osim RP, ali eto, kao i sve ostalo, sta nema napravi se
Poslednja Izmena: Avgust 02, 2019, 16:27:01 POSLE PODNE od Niko_Bitan

State play je mozda kad se igra samo u jednom dijelu mape, npr. u LS, al neam pojma ovo sam lupio jer je "state" play (vjerovatno nije tacno), i kao sto kaze bashovski hard rp ne postoji, postoji samo RP, RPG, i ovaj SP sto ne znamo ni sta je

Citat: psychosomatic poslato Avgust 02, 2019, 16:22:47 POSLE PODNE
Ne postoji hardcore rp, postoji samo roleplay. To Å¡to neki stave roleplay a roleplaya ni na mapi to je druga stvar.
TakoÄ'er, koliko sam primjetio samo Balkan Elite je 'stateplay', a ne vidim sad neku razliku izmeÄ'u RPG i stateplay,
možda bi ti @Paul Castellano mogao malo bolje reći jer je on vlasnik Balkan Elite-a.
Ma mene to zanima jer sam na starim modovima vidio to stateplay a nisam znao sta jest to zapravo.

P.S. ispricavam se na dp.

Citat: Niko_Bitan poslato Avgust 02, 2019, 16:24:59 POSLE PODNE
prijatelju, razlike izmedju roleplay i stateplay pojma nema
to su samo narodna vjerovanja koja su stvorili igraci sa viskom slobodnog vremena, , a tu su i sledeci pojmovi, role playing, role play gaming
Uglavnom, ne postoji RPG, SP, HRP ili RP, tu razlike nema, niti postoji sta drugo osim RP, ali eto, kao i sve ostalo, sta nema napravi se
Tu se slazem. Nemam pojma od kud su sad smislili "Roleplay Gaming", "Hard play" i sl...
Citat: Makavel1 poslato Avgust 02, 2019, 16:25:25 POSLE PODNE
State play je mozda kad se igra samo u jednom dijelu mape, npr. u LS, al neam pojma ovo sam lupio jer je "state" play (vjerovatno nije tacno), i kao sto kaze bashovski hard rp ne postoji, postoji samo RP, RPG, i ovaj SP sto ne znamo ni sta je
Moguce, al ko ce ga znat  :D

State-Play ti je da igras tamo, fora ostani igrat  :D :D ;) ;) :) ;D ;D
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

Dobro dobro shvatio sam. Isti kurac ko roleplax xD  :D :D