Pomoc oko mapa

Započeo Johnny_Castello., Jun 16, 2019, 06:23:01 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Mape se ne ocitavaju dobro.. Kada pridjem mapi ucita se samo pola mape i kako hodam oko mape tako se ucitavaju dijeli po dijelovi mislim da znate sta hocu da kazem.. Inace koristin unicage gaming mod od belica
Deo skripte: Mape

Verovatno imas pomesane objekte (negde DynamicEx, Dynamic, ili default). Pokusaj mapu pretvoriti u objekt koji koristis. Da me bolje razumes, pretvoris u CreateObject, u CreateDynamicObject (ako koristis streamer) i CreateDynamicObjectEx (sa parametrima, isto ako imas streamer)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Jun 16, 2019, 08:55:36 PRE PODNE
Verovatno imas pomesane objekte (negde DynamicEx, Dynamic, ili default). Pokusaj mapu pretvoriti u objekt koji koristis. Da me bolje razumes, pretvoris u CreateObject, u CreateDynamicObject (ako koristis streamer) i CreateDynamicObjectEx (sa parametrima, isto ako imas streamer)
Ne znam da li postoji mod koji ne koristi streamer. Samo pukni celu mapu u CDO i tjt

U jednom području gdje se igraču učitavaju streamer objekti je dozvoljen odreÄ'en broj učitanih objekata, odnosno ne možeÅ¡ imat 4-5 mapa jednu do druge sa 500-600 objekata i da to fino fercera, pretvori najveće objekte u CreateObject, uključujući one sa podlogom, interijere koje mapaÅ¡ u zraku, mapaj u Las Venturasu negdje na kraju kod vode, jer ako ih mapaÅ¡ direkt iznad Los Santosa, tu su i mape koje su pored ulice, i zajedno se učitaju jer iako si dosta ispod njih svejedno su ti učitane i zbog njih koje ti igrač i ne vidi dok nije portaj u taj interijer i nemaÅ¡ prostora da ti se učitaju neke mape.

Dakle mape gledaj da su ti odvojene i da nemaju previše objekata, odvojene naravno po X/Y, ne samo po visini.
[pawn]Streamer_SetVisibleItems(STREAMER_TYPE_OBJECT, 600);[/pawn]

Lično sam imao takvih problema, to gore što sam ti objasnio, odnosno izbjegavanje toga gore je meni pomoglo.

Prebaci CreateObject >> CreateDynamicObject
Prebaci CreateObjectEx >> CreateDynamicObjectEx

Povecaj draw distance..
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

Najjvjerovatnije da imas previse CreateObjecata i zato ti slabo ucitava bilo koju mapu
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU