[Aplikacija] Vijesti

Započeo LoOdaK, Jun 12, 2019, 18:26:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: [][] Foxy 2k19 [][] poslato Jun 20, 2019, 18:19:38 POSLE PODNE
Obavesti ako ti nije tesko kad izbacis na Play prodavnicu... Skidam odmah  :D ;D ;) :)
Ako treba admin za novosti uvek sam tu.
Hoću ako budem objavljivao :)

Citat: mus4. poslato Jun 20, 2019, 18:34:37 POSLE PODNE
odlično, svaka čast.
Hvala :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Treba te odma u Gulag poslat samo et radi light themea

69/10

Citat: Karburator poslato Jun 21, 2019, 14:02:28 POSLE PODNE
Treba te odma u Gulag poslat samo et radi light themea

69/10
Pa možda se nekom i to svidja :)

Hvala :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Svaka cast druze, usavrsi tu aplikaciju stavis malo reklamica i na google play :D  (ako to uopste ide tako)

odlicno brate, verujem u tebe da ces postati sjajan programer. Ali, nemoj davati 25$ (ili koliko vec, zadnji put kad sam gledo bila je 25$) na jebenu developer licencu za google store, imas browser, uploadujes na neki sajt, pa onda Aptoide, i tonu drugih free marketa. Naravno, ti odluci. Skidam kapu. ;)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: androo poslato Jun 21, 2019, 21:18:19 POSLE PODNE
Svaka cast druze, usavrsi tu aplikaciju stavis malo reklamica i na google play :D  (ako to uopste ide tako)
Hvala :)

Citat: Vasic poslato Jun 21, 2019, 22:49:43 POSLE PODNE
odlicno brate, verujem u tebe da ces postati sjajan programer. Ali, nemoj davati 25$ (ili koliko vec, zadnji put kad sam gledo bila je 25$) na jebenu developer licencu za google store, imas browser, uploadujes na neki sajt, pa onda Aptoide, i tonu drugih free marketa. Naravno, ti odluci. Skidam kapu. ;)
Hvala ti.

Evo objavio sam na aptoide pa možete skinuti i testirati :)

Link aptoide stora