◄ Glavni razgovor #40 ►

Započeo SlavicBeast, Jun 11, 2019, 10:34:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: M0nster poslato Jul 29, 2019, 23:35:18 POSLE PODNE
Nakon 2,5 godine, oprostio sam se sa dugom kosom dužine konjskog repa  :P :'( :'(
AHAH slicno iskustvo,mada nisam imo duzinu konjskog repa XD,uglavnom imao šišku do ispod nosa kad povucem.
Prije 1 mjesec sam odlucio da se rijesim kose,i osisao se kao CJ  :D

Ne volim zurke tipa CJ da izgledam kao neki huligan, lopov. Preferiram neÅ¡to moderno  :P :D
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: M0nster poslato Jul 29, 2019, 23:35:18 POSLE PODNE
Nakon 2,5 godine, oprostio sam se sa dugom kosom dužine konjskog repa  :P :'( :'(
Ja da tolko pustam kosu imo bi do poda,a inace se svaka 2-3 max tjedna sisam jer raste ko luda..

lv

*

Da li neko zna sta se dogodilo sa 2shared? Pre par godina sam tamo upload svoj mod na kom sam radio dve godine, sada kada pokusam da downloadam taj mod pise mi da fajl ne postoji. Nista sto sam postavio ne mogu da skinem, jel moguce da mi je jedini backup propao ?
Pišem skriptu isključivo kad sam naduvan

Citat: [NE] Lazarevic poslato Jul 30, 2019, 19:29:10 POSLE PODNE
Da li neko zna sta se dogodilo sa 2shared? Pre par godina sam tamo upload svoj mod na kom sam radio dve godine, sada kada pokusam da downloadam taj mod pise mi da fajl ne postoji. Nista sto sam postavio ne mogu da skinem, jel moguce da mi je jedini backup propao ?
Tako sam i ja na sendspace upload prije 4 mjeseca i sad kaze da je link expired mzd i kod tebe ista stvar

vratio se najjaci poz poz cao <3
Moderator: 2018 (( Development ))
Moderator: 2019 (( Forumske igre ))

Citat: Mumi' poslato Jul 30, 2019, 21:24:17 POSLE PODNE
Tako sam i ja na sendspace upload prije 4 mjeseca i sad kaze da je link expired mzd i kod tebe ista stvar
Citat: [NE] Lazarevic poslato Jul 30, 2019, 19:29:10 POSLE PODNE

Sada cete nauciti da koristite google drive, dropbox

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: ʙᴜɴᴛᴀ ꜰᴜᴊɪᴡᴀʀᴀ poslato Jul 31, 2019, 09:17:20 PRE PODNE
Sada cete nauciti da koristite google drive, dropbox
Jedna od boljih solucija je uzeti HDD i koristiti za backup kod sebe. Trenutno za sebe imam 3TB na kome cuvam sve i svasta i 40GB za projekte na kome sam angazovan trenutno.. I meni super, ne cimam se oko upload niti icega.

Citat: milfman poslato Jul 31, 2019, 09:59:26 PRE PODNE
Jedna od boljih solucija je uzeti HDD i koristiti za backup kod sebe. Trenutno za sebe imam 3TB na kome cuvam sve i svasta i 40GB za projekte na kome sam angazovan trenutno.. I meni super, ne cimam se oko upload niti icega.

To je najbolji način. Tako sam ja uzeo iz staroga laptopa onaj mali HDD od cca 300gb disk i spojio sa posebnim kablom za PC i lijepo sve tamo spremam.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

SolidFiles jos uvek drzi fajlove na dugo dugo  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: imnaithan poslato Jul 31, 2019, 13:47:22 POSLE PODNE
SolidFiles jos uvek drzi fajlove na dugo dugo  8)
uploadas sebi na mega ili mediafire account i tjt haha
Moderator: 2018 (( Development ))
Moderator: 2019 (( Forumske igre ))

Citat: zoid poslato Jul 31, 2019, 14:06:02 POSLE PODNE
uploadas sebi na mega ili mediafire account i tjt haha

Mediafire brise nakon 2godine... Dropbox ili Drive , tu si siguran  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: imnaithan poslato Jul 31, 2019, 14:10:23 POSLE PODNE
Mediafire brise nakon 2godine... Dropbox ili Drive , tu si siguran  8)
Samo njega slusajte necete pogrijesit. Na google drivu imate pristup kad god hocete i s bilo kojeg uredjaja.  Samo zapisite mail i sifru na neki papiric posto se to brzo zaboravlja :D