Ravens 2.8[final] 95% preveden

Započeo |W|SoaD123, Septembar 20, 2010, 19:58:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

vidim da ovdje ima puno noobova,ako ste pocetnik (noob) ne skidajte ravens jer necete nista zivo znat napraviti na njemu,ovaj mod je namjenjen za skriptere koji barem nesta znaju o pawnu a ne onima koji neznajuni sta je pawno a sam bi htjeli otvarat svoje servere jer misle da je to lako...

ja uopste ne sredjujem raven nego pitam bzv jer u opstini ima legaljobs pa zato pitam jel ima negde isto tako samo za illegaljobs?   ;D

jel ovdje ima eveneta neki race i to znam da ima ono dd..
nmg nac ako ima pls recite komandu ili nes slicno  :'(  :'(

Cobra 11

ja imam problem...kad udem na server blokira...sta da napravim????? da to ispravim nekako

Citat: Cobra 11 poslato Oktobar 01, 2010, 15:42:17 POSLE PODNE
ja imam problem...kad udem na server blokira...sta da napravim????? da to ispravim nekako

i meni isto blokira ali na istom mjestu blizu glen paraka

Cobra 11

Citat: [CH]Ivan_Lukic poslato Oktobar 01, 2010, 16:53:08 POSLE PODNE

i meni u vecini slucajeva tamo...molim vas ljudi pomozite....

Citat: Cobra 11 poslato Oktobar 01, 2010, 18:10:27 POSLE PODNE
Citat: [CH]Ivan_Lukic poslato Oktobar 01, 2010, 16:53:08 POSLE PODNE

i meni u vecini slucajeva tamo...molim vas ljudi pomozite....

Namesti ovako u server.cfg
stream_distance 100.0 i rr server :)

Cobra 11

Jer zna neko kako promeniti Spawn auta kad se kupi....On se ustvari spawna na SF dokove,a ja ocu da se spawna odma tu u Salonu.... :P
â"Œâˆ©â"(â—•_â—•)â"Œâˆ©â"

Respect to: (à¥"_à¥") - ČιѕÑ,σ яÑ"кяÑ"αÑ,ινησ - (à¥"_à¥") , [Saw]BloodMaster

â"Œâˆ©â"(â—£_â—¢)â"Œâˆ©â"

mod superr... samo di mogu promjenit kad se kupuju putovnice da se ne ceka 292 min. nego da stavim 3sec.  di to promjenim??

Citat: Dado_Capelletti poslato Oktobar 07, 2010, 21:17:03 POSLE PODNE
mod superr... samo di mogu promjenit kad se kupuju putovnice da se ne ceka 292 min. nego da stavim 3sec.  di to promjenim??

Nisam siguran ali mislim da ima Timer zato kako maknuti..

Citat: RedMan poslato Oktobar 07, 2010, 21:41:02 POSLE PODNE
Citat: Dado_Capelletti poslato Oktobar 07, 2010, 21:17:03 POSLE PODNE

Nisam siguran ali mislim da ima Timer zato kako maknuti..
Ja sam to rijesio odes tamo u pawno nadjes komandu koja se uzima dozvola i ispod imas nesto za passport i tu je stavljena 0 ,a vi stavite 1
Extreme Generation - 178.63.80.210 :7871

imam problem

ovako

jednom sam usao i sve je lepo radilo

drugi put kad udjem vidim nesto mi sve koci, nisam mogo ni mis da mrdnem i uvek sam trebao restart kompjutera

nesto mo odjednom zalaga da kad se logiram tamo trebam da upisem info i pojavi mi se slika i odjednom ukoci laaaaag

moze pomoc?

da nisi slucano proso preko pruge koja vodi iz groove ka dealership desno od banke?