Ravens 2.8[final] 95% preveden

Započeo |W|SoaD123, Septembar 20, 2010, 19:58:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Jel ima neko GTA-RP prevedeni :D                               nemaa :-[

Citat: »• Ŧlà¸,,รÑ'à¹'à¸,,Ï,к •« poslato Septembar 21, 2010, 00:55:02 PRE PODNE
Citat: Classico poslato Septembar 20, 2010, 23:56:50 POSLE PODNE
Citat: »• Ŧlà¸,,รÑ'à¹'à¸,,Ï,к •« poslato Septembar 20, 2010, 22:28:42 POSLE PODNE
kakv je ovo format .7z   xD i kako ovo cudo otvorit

Googlaj i naci ces taj program  :)

ma jesam naso :)
sve moram sam xD
nije lose al ima bugova :s

Pa jbg zar je tesko na google kucati .7z i izbacit ce ti mali milion stranica gdje ces moci skinuti taj programcic  :D
Poslednja Izmena: Septembar 21, 2010, 01:01:53 PRE PODNE od Classico

Zlatan_Ibrahimovic

evo i ja nisam znao da je 7z xD,ali sad je u redu....SOAD "CARE"....niko jos nije prevodio kao i on :P

Zlatan_Ibrahimovic

odi na gamemod ukucaj u search/trazilici "W" pa izbrises ono W i ostavis ovako "   " a onu tacki usto mozes obrisati "." to nades i obrises .-tocku i ostavis isto "  "

svaka cast brate...ovo mi je hitno trebalo ;)

Cobra 11

on mi je frend...mislim upoznali smo se preko sampa...ja sam bio admin na njegovom modu...i decko ga je preveo...svaka mu cast...trebo je ic na njegov server...ali je popizdio...i okanio se sampa....uzivajte...i ako ima neko neki novi server di bi mogo dobit nekog admina moze mi javit u PMu...imam iskustva...i dobar rper sam....

Meni treba pomoc oko ovoga moda,ja ga imam jos od ranije i muci me kako da bande imaju oruzje i komande za PD da se moze ulaziti u prostorije u PD stanici....Ako neko zna neka odgovori u odgovori ili na PM da mi posalje..
Extreme Generation - 178.63.80.210 :7871

Zlatan_Ibrahimovic

za bande mozes i tamo gdje spawn postaviti tj. da kad god se spawnaju imaju odredeno oruzje

GivePlayerWeapon(playerid, 30, 500);

to ide kod spawna od neke bande npr surenosa...nadjes surenos spawn i tamo gdje pise  SetPlayerToTeamColor(playerid);

i na wikipediji mozes naci sve id oruzja evo ja sam stavio 30 (ak-47/kalas)
Poslednja Izmena: Septembar 21, 2010, 15:40:27 POSLE PODNE od Luis Mendoza

Zelim editat ovaj GM...moze li mi neko pomoc kako da sklonim one txtdrawow gdje je logo sa onim W

Citat: Pika Mika poslato Septembar 21, 2010, 20:35:38 POSLE PODNE
Zelim editat ovaj GM...moze li mi neko pomoc kako da sklonim one txtdrawow gdje je logo sa onim W

Jesi ti corav ??? Aj lepo sad procitaj celu ovu drugu stranicu i nacices ;) :-\

Zlatan_Ibrahimovic

Citat: Pika Mika poslato Septembar 21, 2010, 20:35:38 POSLE PODNE

e pa stvarno si n00b mogao si makar pratiti sto mi pisemo pa bi procitao moje!!!

odi na gamemod ukucaj u search/trazilici "W" pa izbrises ono W i ostavis ovako "   " a onu tacki usto mozes obrisati "." to nades i obrises .-tocku i ostavis isto "  "