Sporo očitavanje objekata

Započeo Conke, Maj 05, 2019, 12:47:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Imam problem izmapao sam mapu LSPD baze,i kada uÄ'em u nju ne očita se odma cijela,nego tek kada se približavam nekom objektu počinje se polako očitavati,kako da napravim da odma se očita.
Dio skripte: Nema
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): Nikakav debug ne izbacuje
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://imgur.com/a/66dCRrn

02

*

povecaj draw distance, najlakse da to uradis je da otvoris texture studio ubacis svoju mapu i exportujes je i tamo ce te pitati koliki draw distance zelis, normalan je 300
002

Povecaj draw distance, CreateObject prebaci u Create Dynamic Object, i tako.
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

Koliki draw distance da stavim odprilike mapa ima oko 800 objekata.

02

*

Citat: [][] Foxy 2k19 [][] poslato Maj 05, 2019, 12:50:21 POSLE PODNE
Povecaj draw distance, CreateObject prebaci u Create Dynamic Object, i tako.
Ako prebaci u CreateObject lako moze dostici limit tako da nece imati ni jedne mape na serveru..Podove i mijesta na kojim se ne sme propasti treba prebaciti u CO ,a ostale zidove plafon stolice i slicno ostaviti u CDO

Citat: Conke poslato Maj 05, 2019, 12:52:53 POSLE PODNE
Koliki draw distance da stavim odprilike mapa ima oko 800 objekata.
Nadam se da si mapu radio negde daleko od grada ili bar u drugom interijeru..Solidan draw distance za to ti je 300, ako si radio negde blizu LS-a onda stavi 200
002

Citat: 02 poslato Maj 05, 2019, 12:54:34 POSLE PODNE
Nadam se da si mapu radio negde daleko od grada ili bar u drugom interijeru..Solidan draw distance za to ti je 300, ako si radio negde blizu LS-a onda stavi 200
Mapu sam radio u LS iznad aeodroma na 300 mi je trenutno i slabo se učitava,probat ću sa 200.

02

*

Citat: Conke poslato Maj 05, 2019, 12:56:42 POSLE PODNE
Mapu sam radio u LS iznad aeodroma na 300 mi je trenutno i slabo se učitava,probat ću sa 200.
Nemoj ni da pokusavas onda verovatno imas previse objekata premesti mapu negde u LV ili na neko mesto gde nemas puno mapa.
002

Citat: 02 poslato Maj 05, 2019, 13:01:38 POSLE PODNE
Nemoj ni da pokusavas onda verovatno imas previse objekata premesti mapu negde u LV ili na neko mesto gde nemas puno mapa.
Ima li način da prebacim mapu na drugo mjesto al da ostanu teksture koje sam dodavao ?

Premjestio sam mapu što dalje od LS ali idalje isto.

Citat: Conke poslato Maj 05, 2019, 14:55:05 POSLE PODNE
Premjestio sam mapu što dalje od LS ali idalje isto.

Stavi drawdisstance na 999

02

*

Citat: Conke poslato Maj 05, 2019, 15:15:09 POSLE PODNE
Isto ne učitava se lijepo.
obrisi neku ne potrebnu mapu koja ima puno objekata
002

Citat: 02 poslato Maj 05, 2019, 17:03:16 POSLE PODNE
obrisi neku ne potrebnu mapu koja ima puno objekata
Sve trenutno mape na serveru su mi potrebne,a ni nema nekih večih mapa,nije mi bit brisati nego probati fixati na drugačiji način

02

*

Hmm nisam razmisljao to ali proveri da li imas puno CreateObject-a myb si blizu limita, pokusaj neku mapu iz CreateObjecta prebaciti u CreateDynamicObject
002

Citat: 02 poslato Maj 05, 2019, 18:02:55 POSLE PODNE
Hmm nisam razmisljao to ali proveri da li imas puno CreateObject-a myb si blizu limita, pokusaj neku mapu iz CreateObjecta prebaciti u CreateDynamicObject
Idalje isto,čak sam probao da view distancu povečam i updajtujem streamer,ali ne pomaže,a ako stavim u create object onda ostale mape neče se pokazivati.