Balkan Ellero

Započeo JohnyS, April 28, 2019, 02:48:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Iskreno nista ovde nije radjeno sem tdova koji su 0... Preporucio bih ti da pratis malo vise wiki samp i yt.

Dobar mod za pocetnika ako si pocetnik 7/10 @Tema:Tdovi :'(
Ne pipaj lava Matkenzi, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purdinho | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA [/b]

Po slika je jako lose skinucu da testiram mape mi se ne svidjaju ni malo i tdovi al skripter koi zna da radi moze od skrs moda napraviti SA mod 4.8
Ocena za mod je neka 2-3

Loš edit 2/10
~Šutke ツ~

~ Designer | Scripter | TS3 Editor ~
~ Designer - Slobodan | Scripter - Slobodan | TS3 Editor - Slobodan ~
~ Facebook |CLICK! ~
~ Instagram |CLICK! ~

~ Community Info ~

~ Developer -- Wonder Project ~
</>
Do you want Create TextDraw,Edit Gamemode,Create Maps»CLICK«

Pff, moze dosta bolje
  ᴢᴀᴊᴇá´...ɴɪá´,,á´‡ :                          
- ᴇʟɪᴛᴇᴢ ɢᴀᴍɪɴɢ
- ʙᴀʟᴋᴀɴá´,,ᴏᴍᴍᴜɴɪᴛʏ
- ʟᴏsá´›á´,,ɪᴛʏ
- Ò"ᴜʀɪᴏᴜs ʀᴏʟᴇᴘʟᴀʏ

Ò"á´€á´,,ᴇʙᴏᴏᴋ : ʜᴛᴛᴘs://á ́¡á ́¡á ́¡.ò"á´€á´,,ᴇʙᴏᴏᴋ.á´,,ᴏᴍ/ʜᴀᴢᴀʀá´....ᴇɢ.𝟷

6/10.
TD je brate bez uvrede al jako ruzan.

Mod je čisti Athlone, samo mape i TD-ovi promjenjeni, a Vi "skripteri" navedite mi 2 stvari / systema koja su uraÄ'ena na ovom modu pa govorite pohvala za trud i slično, skinite mod pa onda komentariÅ¡ite ...

Ti pomenu gore u komentarima da ima dobrih sistema. Ja ovde nijedan jedini sistem ne vidim, samo mape i ah dijalog. Los edit
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

5/10
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

Citat: Purdinho poslato April 29, 2019, 11:58:28 PRE PODNE
Svi pisete "Nista spec" , dajte momku neku kritiku ako vam se nesto ne svidja :D
@tema Mod se cini oke, nisam ga testirao, mozda budem,jedino sto mi se ne svidja su TD-ovi i mape nisu nista posebno,ali bitno da je mod oke,lako se mape promjene :D, GJ :)
E pa to, po meni nije bitno kako odradi, vec da odradi, da se trudi za to :) Uvek cu pohvaliti trud i rad :)

Citat: Rixxx poslato Maj 26, 2019, 22:45:21 POSLE PODNE
Mod je čisti Athlone, samo mape i TD-ovi promjenjeni, a Vi "skripteri" navedite mi 2 stvari / systema koja su uraÄ'ena na ovom modu pa govorite pohvala za trud i slično, skinite mod pa onda komentariÅ¡ite ...
Vazno je dati nekome motiv da nastavi time da se bavi, naravno, uz to bi bila dobra i kritika da se poboljsa u tome :) Sto se mene tice, nije bitno koliko je uradio, vec da je nesto uradio, da se trudio za to, vremenom ce sve bolji i bolji postajati
Ali kao sto sam rekao, uvek treba pohvaliti trud :)
Poslednja Izmena: Maj 27, 2019, 21:21:30 POSLE PODNE od ShomyJedinka

Facebook - Klik

Po slikam sto si stavio, fino sreÄ'eno al' kad vec stavljas mogo si malo vise slika ubacit da znam da necu izgubit vrijeme skidajuc ga i isprobavajuc.

7/10

Citat: ShomyJedinka poslato Maj 27, 2019, 21:20:19 POSLE PODNE
E pa to, po meni nije bitno kako odradi, vec da odradi, da se trudi za to :) Uvek cu pohvaliti trud i rad :)
Vazno je dati nekome motiv da nastavi time da se bavi, naravno, uz to bi bila dobra i kritika da se poboljsa u tome :) Sto se mene tice, nije bitno koliko je uradio, vec da je nesto uradio, da se trudio za to, vremenom ce sve bolji i bolji postajati
Ali kao sto sam rekao, uvek treba pohvaliti trud :)
Naravno trud treba pohvaliti ali pročitaj moj post da nije niÅ¡ta uraÄ'eno osim Å¡to je TD promjenjen i naziv servera i bug Å¡to je dodao kao navodno "namjerno"...