Balkan Ellero

Započeo JohnyS, April 28, 2019, 02:48:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Jel znas kako da stavim na rpg? trcanje ne ono brzo nego sporo? na svom srw u skripti
Ne pipaj lava Matkenzi, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purdinho | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA [/b]

Citat: JohnyS poslato April 28, 2019, 21:15:41 POSLE PODNE

tu malo gresis  ima dosta tajnih systema :D moraju se otkrit   ali nisam sve ubacio neg  par  cisto da ne bi bilo samo  athlon  ali imam ja nove vec mape interijere sve novo samo ovo sam dao kako bi nekom posluzio mod da radi  na njemu a ne samo promene ime  i startaju srw   :D

Zato sto nisi prikazao ""tajne sisteme"" neces dobiti veliku ocenu   :D

Citat: ã,¼ãƒ­ãƒ,,ーScripTT.sql poslato April 28, 2019, 22:48:43 POSLE PODNE
Zato sto nisi prikazao ""tajne sisteme"" neces dobiti veliku ocenu   :D

Ma nebita je meni ocena ja ako objavim  ceo mod  a vjerojatno ce bit tako da cu ga objavit  ima da budu 10 sve  znaci  sve novo   ni  ne primeti se da je kopiran GameMode :D  jer  kida  full mod :D

Nista spec, sve vec vidjeno...

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Nista specijalno..
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

Ček,prema svemu ovom što sam pročitao poenta je da želiš objavit mod al ne i sve stvari koje koje kako kažeš su predobre, ako ti je već stalo do tih stvari mapa i sistema sto si uopšte ista i objavio
Hvala na razumijevanju.

Nije lose, samo nastavi ;)

Facebook - Klik

Svi pisete "Nista spec" , dajte momku neku kritiku ako vam se nesto ne svidja :D
@tema Mod se cini oke, nisam ga testirao, mozda budem,jedino sto mi se ne svidja su TD-ovi i mape nisu nista posebno,ali bitno da je mod oke,lako se mape promjene :D, GJ :)

Citat: Dᴇᴘᴀʏâ,,¢ poslato April 29, 2019, 12:02:30 POSLE PODNE
Hvala na credits :)

Morao sam te ipak si nam pomogao :D  ljubi brt samo   nastavi  sa skriptanjem ide tebi to ko od sale :D !

Citat: Galardo poslato April 29, 2019, 11:17:39 PRE PODNE
Ček,prema svemu ovom što sam pročitao poenta je da želiš objavit mod al ne i sve stvari koje koje kako kažeš su predobre, ako ti je već stalo do tih stvari mapa i sistema sto si uopšte ista i objavio
Hvala na razumijevanju.

Vidi  ovaj mod sam uzeo  i ubacio neke kul mape  sto smo pravili i TD  poenta je  da  skripteri   rade malo vise  oko moda ako zele  da po ovom modu rade i svide im se mape ali moraju dosta da se potrude a pravi mod  koji imamo i sto ce biti na openu  znaci   0 od 10 da je athlon znaci  sve sve full  ali eto  druze ti ako shvatas ovo kao  da su meni kul jesu ali prave mape  na modu BE  nisu   ni malo slicne  ovome sem  zlatare :D  interijere smo radili od 0 sve zivo  sistema  brdo znaci  :D  PUBG event ima odredjene stvari  odredjeno vreme mogu naci novo rendom oruzje sve zivo  novo znaci cepa :D  ali oke ti  shvati kako zelis :D 

Citat: Purdinho poslato April 29, 2019, 11:58:28 PRE PODNE
Svi pisete "Nista spec" , dajte momku neku kritiku ako vam se nesto ne svidja :D
@tema Mod se cini oke, nisam ga testirao, mozda budem,jedino sto mi se ne svidja su TD-ovi i mape nisu nista posebno,ali bitno da je mod oke,lako se mape promjene :D, GJ :)

To se u potpunosti slazem ako vec hoce da kritikuju nek pise  po cemu da radim vise :D  Hvala!

Citat: JohnyS poslato April 29, 2019, 13:52:50 POSLE PODNE
Vidi  ovaj mod sam uzeo  i ubacio neke kul mape  sto smo pravili i TD  poenta je  da  skripteri   rade malo vise  oko moda ako zele  da po ovom modu rade i svide im se mape ali moraju dosta da se potrude a pravi mod  koji imamo i sto ce biti na openu  znaci   0 od 10 da je athlon znaci  sve sve full  ali eto  druze ti ako shvatas ovo kao  da su meni kul jesu ali prave mape  na modu BE  nisu   ni malo slicne  ovome sem  zlatare :D  interijere smo radili od 0 sve zivo  sistema  brdo znaci  :D  PUBG event ima odredjene stvari  odredjeno vreme mogu naci novo rendom oruzje sve zivo  novo znaci cepa :D  ali oke ti  shvati kako zelis :D
Dobro,nema veze nisi shvatio sta sam zelio reci,svakako sretno na openu server,i da te upozorim da ne radis DP :)

Citat: JohnyS poslato April 28, 2019, 21:17:25 POSLE PODNE
Ovaj server ce se opet otvorit  zato pravo na  ime nema niko sem  navedenih :D  Ima pravo da uzme mod da promeni ime srw i da ga koristi to stoji ali pravo na ime nema niko aj mi nadji nekog da server zove  skill arena a server i dalje postoji :D ??
ma brukaš se, bilo ko ima pravo da otvori Skill Arenu npr, isto kao što su postojale nedavno dvije zare gaming.. Ako server uspije uspije.

TDOVI BOLJI NEGO SAMI MOD BRAVO!