Pomoc oko ubacivanje mape u skriptu!!!

Započeo Neckiy, Mart 22, 2019, 06:30:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

E ovako, evo jedne mape koju zelim da ubacim u server https://pastebin.com/kkR3KuZz !!!
Pokusao sam da ubacim mapu u OnGameModeInit ali kad compilujem dobijem problem:
C:\Users\Neckiy\Desktop\mod\gamemodes\grandlarc.pwn(235) : error 017: undefined symbol "playerid"
C:\Users\Neckiy\Desktop\mod\gamemodes\grandlarc.pwn(236) : error 017: undefined symbol "playerid"
i tako 26 puta. Pokusao sam cak i da napravim dole stock pa da ubacim ali nece nista
molim za POMOC !!!
Mnogo ljudi mi govori da sam autistican.
U pravu su...

treba ti stremer plugin evo link https://github.com/samp-incognito/samp-streamer-plugin/releases
Ove Remove objekte ubaci u public OnPlayerConnect i Ove Dynamic objekte u public OnGameModeInit.

I LOVE VODKA AND SLAV COUNTRY'S

Streamer plugin sam vec imao ali kad stavim Remove u OnPlayerConnect a ovo dynamic stavim u OnGameModeInit ali dobijam problem:

C:\Users\Neckiy\Desktop\mod\gamemodes\grandlarc.pwn(235) : error 017: undefined symbol "tmpobjid"
C:\Users\Neckiy\Desktop\mod\gamemodes\grandlarc.pwn(236) : error 017: undefined symbol "tmpobjid"
C:\Users\Neckiy\Desktop\mod\gamemodes\grandlarc.pwn(237) : error 017: undefined symbol "tmpobjid"
C:\Users\Neckiy\Desktop\mod\gamemodes\grandlarc.pwn(238) : error 017: undefined symbol "tmpobjid"
U pravu su...

Stavio sam
new tempobjid;

i onda je dobro compilovan ali kad startujem server pise nesto error 19
U pravu su...

Update streamer plugin

I LOVE VODKA AND SLAV COUNTRY'S

Citat: Neckiy poslato Mart 22, 2019, 14:25:54 POSLE PODNE
Stavio sam
new tempobjid;

i onda je dobro compilovan ali kad startujem server pise nesto error 19
PA NEMAS STREAMER PLUGIN NAJNOVIJI ILI GA NISI UPDATE-ovao. Skines najnoviji release, imas uputstvo, guglaj malo!
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security