Ultra Balkan Community

Započeo LoOdaK, Mart 15, 2019, 22:54:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

gl.
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

ROBBANK SISTEM

Stigla je prva prezentacija servera.

Radili smo prezentaciju sistema pljačkanja banke.

Izvinjavam se zbog lošijeg kvaliteta videa
:)

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Samo guraj , samo sam video vec par puta ime te zajednice po grupama za reklamiranje , kako je otvorena i ima 30igraca , pa da ti javim  :D  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Mister Naithan poslato April 07, 2019, 21:13:36 POSLE PODNE
Samo guraj , samo sam video vec par puta ime te zajednice po grupama za reklamiranje , kako je otvorena i ima 30igraca , pa da ti javim  :D  8)
Hvala.

Znam za to.Vlasnik tog servera tvrdi da smo mi njemu ukrali ime i da kopiramo njegov mod.Kao Å¡to je Baltazar napisao na prethodnoj stranici,ultra balkan je otvoren prvi put 2014 godine i ne postoji niti jedan dokaz da mi kopiramo ime i mod tog servera.Ne planiramo mijenjati ime zajednice.

Citat: LoOdaK poslato April 08, 2019, 19:04:06 POSLE PODNE
Hvala.

Znam za to.Vlasnik tog servera tvrdi da smo mi njemu ukrali ime i da kopiramo njegov mod.Kao Å¡to je Baltazar napisao na prethodnoj stranici,ultra balkan je otvoren prvi put 2014 godine i ne postoji niti jedan dokaz da mi kopiramo ime i mod tog servera.Ne planiramo mijenjati ime zajednice.

Ako bude problema zovi , resice brat to ocas , potpises jedan papir i legalizujem ti ime pa on nek tvrdi sta hoce  :D  8)

Citat: Mister Naithan poslato April 08, 2019, 19:43:53 POSLE PODNE
Ako bude problema zovi , resice brat to ocas , potpises jedan papir i legalizujem ti ime pa on nek tvrdi sta hoce  :D  8)
Moze salji papire brzom postom odma potpisujemo hahahaha...

Inace mogli bi mi naci ljude da mu Ddosaju srw da ga sjebu skroz,ali nismo mi taj tip igraca, mi guramo svoju pricu, oni svoju itd. Mi mkd radimo od 2017 godine, a on je mod uspio ot oriti server, zavrsiti mod za manje od mjesec dana i opet broji 50+ igraca svaki dan, a mod mu je ubagovan ko go [Cenzura]

Citat: BALTAZARR poslato April 08, 2019, 20:57:29 POSLE PODNE
Moze salji papire brzom postom odma potpisujemo hahahaha...

Inace mogli bi mi naci ljude da mu Ddosaju srw da ga sjebu skroz,ali nismo mi taj tip igraca, mi guramo svoju pricu, oni svoju itd. Mi mkd radimo od 2017 godine, a on je mod uspio ot oriti server, zavrsiti mod za manje od mjesec dana i opet broji 50+ igraca svaki dan, a mod mu je ubagovan ko go [Cenzura]

PP ili FB i resimo  8)

Srecno sto vise igraca to bolje ;D :D
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

@LoOdaK PP gledaj  8)

@Baltazaar PP FBa gledaj  8)