â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

@livinglikearockstar kad reče Tony svojoj kćerki ako ne budeÅ¡ spavala, sve ću ti igračke prodat  :D :D :D

Citat: Captain Foux poslato Maj 03, 2019, 22:11:18 POSLE PODNE
@livinglikearockstar kad reče Tony svojoj kćerki ako ne budeÅ¡ spavala, sve ću ti igračke prodat  :D :D :D
Sad vala lagano opet samo neću onako kako su izlazili nego po ovoj listi, možda sam nešto propustio hmm hahahahaha

https://www.cnet.com/pictures/watch-every-marvel-cinematic-universe-movie-in-the-right-order-before-captain-marvel/2/?fbclid=IwAR0FqR17nmsF-AQ1cOdgNZqF-GXsHgP4fXi9GpfgFV5Eyz3rlLqYbamdXuc

btw. ima da skinem svaki sa neta i spakujem na neki usb čisto da budem siguran ako za jedno 10 godina slučajno nestanu na netu ili nešto hahahahahaha
Poslednja Izmena: Maj 03, 2019, 22:20:32 POSLE PODNE od livinglikearockstar

#A.J.

Citat: livinglikearockstar poslato Maj 03, 2019, 22:18:19 POSLE PODNE
Sad vala lagano opet samo neću onako kako su izlazili nego po ovoj listi, možda sam nešto propustio hmm hahahahaha

https://www.cnet.com/pictures/watch-every-marvel-cinematic-universe-movie-in-the-right-order-before-captain-marvel/2/?fbclid=IwAR0FqR17nmsF-AQ1cOdgNZqF-GXsHgP4fXi9GpfgFV5Eyz3rlLqYbamdXuc

btw. ima da skinem svaki sa neta i spakujem na neki usb čisto da budem siguran ako za jedno 10 godina slučajno nestanu na netu ili nešto hahahahahaha
Å¡teta ako se obriÅ¡u hah  :D

Jel došlo vreme da saljem slike iz chata u kom VINNI, TMSH, VEDRAN i ekipica mole jedni druge za zahvalnice i namerno spamaju forumske igre?
@SLAVICBEAST evo par stvari PM da vidiš šta rade...
Professional Developer

Citat: NaTsu poslato Maj 04, 2019, 00:31:33 PRE PODNE
Jel došlo vreme da saljem slike iz chata u kom VINNI, TMSH, VEDRAN i ekipica mole jedni druge za zahvalnice i namerno spamaju forumske igre?
@SLAVICBEAST evo par stvari PM da vidiš šta rade...
Cao Makenzi nedostajao si nam  :D

Citat: ã,¼ãƒ­ãƒ,,ーScripTT.sql poslato Maj 04, 2019, 01:11:23 PRE PODNE
Cao Makenzi nedostajao si nam  :D
Dzaba to pises, kriv si nmvz ko je sendao ss
Nek sam ja banned 58 puta vi ste osam puta toliko zaslužili od spama
Professional Developer

Citat: NaTsu poslato Maj 04, 2019, 01:12:16 PRE PODNE
Dzaba to pises, kriv si nmvz ko je sendao ss
Nek sam ja banned 58 puta vi ste osam puta toliko zaslužili od spama
Bicu na vrhu imacu osmeh i necu biti tuzan al zato sto sada govoris me stvarno boli qurac WAAAAAAA

#A.J.

Aj joÅ¡ jednom da napiÅ¡em da je dosta sa bezveznim svaÄ'anjem!

Koliko ce te pusta pustiti da vam se Makenzi registruje na forum?
BTW zadnja poruka od mene