â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: ã,¼ãƒ­ãƒ,,ーScripTT.sql poslato Maj 02, 2019, 19:21:53 POSLE PODNE
Samo lagano samo samo laganoo http://prntscr.com/njlkbd
Ne moze se tebi nista objasniti,ja sam do 500 skupljao fino i posteno,a vi citavo vrijeme nabijate, boli me kita za jebene zahvalnice,ali neki clanovi foruma su se trudili skupiti, da bi vi dosli i nabijali kao retardi kao da ce te osvojiti 50 eura ako budete prvi :)

Citat: Purdinho poslato Maj 02, 2019, 21:01:31 POSLE PODNE
Ne moze se tebi nista objasniti,ja sam do 500 skupljao fino i posteno,a vi citavo vrijeme nabijate, boli me kita za jebene zahvalnice,ali neki clanovi foruma su se trudili skupiti, da bi vi dosli i nabijali kao retardi kao da ce te osvojiti 50 eura ako budete prvi :)
Slazem se :D

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Maj 02, 2019, 21:05:08 POSLE PODNE
Slazem se :D
Necu ja umrijeti zbog toga,zna se koliko ja vremena ulazem na ovom forumu i ko sam ja i znaju me,zahvalnice mi nece nista pomoci,ali nije uredu prema drugima,ko jebe mene :D

Aj jeble vas zahvalnice, ne stvarajte svadju zbog tog sranjeta :D

Facebook - Klik

Citat: • Shomy • poslato Maj 02, 2019, 21:21:45 POSLE PODNE
Aj jeble vas zahvalnice, ne stvarajte svadju zbog tog sranjeta :D
Ja ne stvaram,ja iznosim svoje misljenje, necu mu vise odg i tocka,nemam ja vremena za te zajebancije :P

Ajd prekinite obojica , koji vam je kurac... Zahvalnice ne sluze za to sto vi radite !

@SLAVICBEAST ako mozes sprovedi istragu i izbrisi zahvale koje nisu potrebne , takodje slobodno i taj post , da vidimo kome je do cega stalo...  8)

@Captain Foux jesi bolje bruda ?  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

#A.J.

Citat: Mister Naithan poslato Maj 02, 2019, 21:58:18 POSLE PODNE
Ajd prekinite obojica , koji vam je kurac... Zahvalnice ne sluze za to sto vi radite !

@SLAVICBEAST ako mozes sprovedi istragu i izbrisi zahvale koje nisu potrebne , takodje slobodno i taj post , da vidimo kome je do cega stalo...  8)

@Captain Foux jesi bolje bruda ?  8)
Ne pametuj ti Boga ti,ne diram te,ne diraj me

#A.J.

Ljudi, još jedan post ako započne raspraavu..

Citat: Captain Foux poslato Maj 02, 2019, 22:15:28 POSLE PODNE
Ljudi, još jedan post ako započne raspraavu..
Vataj se piva i dzointa,batali ovo :D

Nista momci, sada sluzbeno necu nista raditi na ovom profilu osim svog PDF-a, da ne moram ove gasere pratiti,pojavili se prije 2 mjeseca na forumu i seru nama koji smo ovdje godinama, ne mogu vise majke mi, pozdrav za one normalne  :P

Ko te diro? @Purdinho

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter