â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: milfman poslato April 23, 2019, 22:50:41 POSLE PODNE
Mrzi te administracija buahahahaha  :D

@É´á´¡É´
Roki, sa kojim razlogom izbrises vec postojeca pravila iz podforuma i napises svoja koja su slicna ili ista?

Nisu lepo srocena, a ii trudim se da pdf podignem, jer je kao sto mozes primetiti potpuno bio neaktivan. Radim najbolje sto mogu da to izgleda bolje :)
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Koliko mi je ova Lauren Southern gotivna i izgleda još jebeno privlačnije kad čujem kako priča jer nije iq 30 aaa

Citat: milfman poslato April 23, 2019, 22:50:41 POSLE PODNE
@É´á´¡É´
Roki, sa kojim razlogom izbrises vec postojeca pravila iz podforuma i napises svoja koja su slicna ili ista?

Vratice ih

Problem je u tome da moderatori ne citaju pravila i ne konsultuju mene kad hoce da primene neke radikalnije promene, i na kraju to ispadne ovako
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SLAVICBEAST poslato April 23, 2019, 23:24:59 POSLE PODNE
Vratice ih

Problem je u tome da moderatori ne citaju pravila i ne konsultuju mene kad hoce da primene neke radikalnije promene, i na kraju to ispadne ovako

Greske se desavaju.  8)
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Jel neko sem mene skontao da su glavne obavesti sredjene , da od svake teme samo izbacuje zadnjeg korisnika koji je nesto napisao. Samo mi se brutalno ne svidja kako je edit profila uradjen , nah mi nekako xF  8) Bolje ista nego nista  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: SLAVICBEAST poslato April 23, 2019, 23:24:59 POSLE PODNE
Vratice ih

A cekaj,moderator nekog podforma nema pravo da uredjuje svoj podforum kako on zeli i kako on misli da je najbolje :D
Po meni je ta ideja malo bezveze,jer opet on se brine o tom podforumu,mislim okej je da ti kazes da li valja ili ne pa da popravi ako nesto ne valja.

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato April 23, 2019, 23:56:33 POSLE PODNE
A cekaj,moderator nekog podforma nema pravo da uredjuje svoj podforum kako on zeli i kako on misli da je najbolje :D
Po meni je ta ideja malo bezveze,jer opet on se brine o tom podforumu,mislim okej je da ti kazes da li valja ili ne pa da popravi ako nesto ne valja.

Ocigledno da neke stvari na ovom forumu ne treba menjati, nmvz. Sve ful bakisa :D

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato April 23, 2019, 23:56:33 POSLE PODNE
@#THEVï¼'NNY_
Hijerarhija se mora postovati pre svega, ako je moderator ne znaci da moze da radi sta hoce.. Kao sto je rekao Slavic za vece akcije konsultujes nadleznog
Ovako se to nekada radilo u moje vreme:

Citat: livinglikearockstar poslato April 23, 2019, 23:19:11 POSLE PODNE
Koliko mi je ova Lauren Southern gotivna i izgleda još jebeno privlačnije kad čujem kako priča jer nije iq 30 aaa

Au tebra, koliko je lepaaa

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

"Ako želite dodati novo pravilo u vaš pod-forum,prvo na PM pošaljete jednim od S. Moderatora kako bi pogledao da li je u redu."
Ovo je sto se tice pravila moderatora, jedno od pravila vezano za nedavni dogadjaj :P

Citat: Purdinho poslato April 24, 2019, 00:43:47 PRE PODNE
"Ako želite dodati novo pravilo u vaš pod-forum,prvo na PM pošaljete jednim od S. Moderatora kako bi pogledao da li je u redu."
Ovo je sto se tice pravila moderatora, jedno od pravila vezano za nedavni dogadjaj :P

Uvek se prvo sve prouci , za svaki slucaj xF

Give Honor To The One Who Deserve It

Ok skontao sam  8)