â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav, vece svima, gledam bas ovaj forum i dosao sam do nekog zakljucka, sve je jedno te isto.
Da li ima ovde ljudi koji nesto novo odrade svojim znanjem (bilo manjeg ranga ili veceg svejedno je) bar si uradio svoje
Da se radi nesto, svakog dana vidjam textdrawove koji se vrte vec godinama, mape i lokacije isto, sto se pawn-a tice tacnije skripte isto
Sto se ostalih delova pdf-a ovde tice ima ljudi koji rade i prezentuju nesto ali sve je to slabo zalosno je i cudno da vrtimo jedno te isto godinama.
To je neko moje zapazanje kad mogu udjem pogledam kod svaciji pogledam sisteme i to mape, ima izuzetaka ali zalosno je, da li se slazete?

Citat: Zile42O poslato Maj 20, 2019, 22:59:39 POSLE PODNE
Pozdrav, vece svima, gledam bas ovaj forum i dosao sam do nekog zakljucka, sve je jedno te isto.
Da li ima ovde ljudi koji nesto novo odrade svojim znanjem (bilo manjeg ranga ili veceg svejedno je) bar si uradio svoje
Da se radi nesto, svakog dana vidjam textdrawove koji se vrte vec godinama, mape i lokacije isto, sto se pawn-a tice tacnije skripte isto
Sto se ostalih delova pdf-a ovde tice ima ljudi koji rade i prezentuju nesto ali sve je to slabo zalosno je i cudno da vrtimo jedno te isto godinama.
To je neko moje zapazanje kad mogu udjem pogledam kod svaciji pogledam sisteme i to mape, ima izuzetaka ali zalosno je, da li se slazete?
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=129490.msg909311;topicseen#new
ovo je lestvica vise :)

Citat: Hurkacz poslato Maj 20, 2019, 23:03:24 POSLE PODNE
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=129490.msg909311;topicseen#new
ovo je lestvica vise :)
Nemoj druze pogresno da me shvatis nisam sa vremenom mocan da pogledam svaki post ovde, kazem opet cast izuzetcima.
Imam jos 10 min da izblejim ovde i idem raditi, to mi je to, bas zato vec duze vreme sam hteo da postavim ovo pitanje nego nisam znao ni koga da pitam, postoji li neko da razume sta hocu ja da kazem, ljudi (pricam sada uopsteno) vrtite iste sisteme od 2013 do dan danas, mape isto, a takmicite se i nadjacavate se u textdrawovima(da nas bog sacuva). :O I jos nesto sve je super cenim ja lep TD, ali zapitas se posle kad popunis limit.

#A.J.

Citat: heat poslato Maj 20, 2019, 19:11:06 POSLE PODNE
@Captain Foux ovi imaju nesto protiv tebe?
http://prntscr.com/nr1h1k
Ne znam brate, zaključaću skroz samp mape da nikako ne mogu postavit
A šta ovaj priča za textdraw-ove nešto, to smeta što svaki dan pokušavam napravit neki bolji td ?

Citat: Zile42O poslato Maj 20, 2019, 23:07:14 POSLE PODNE
Nemoj druze pogresno da me shvatis nisam sa vremenom mocan da pogledam svaki post ovde, kazem opet cast izuzetcima.
Imam jos 10 min da izblejim ovde i idem raditi, to mi je to, bas zato vec duze vreme sam hteo da postavim ovo pitanje nego nisam znao ni koga da pitam, postoji li neko da razume sta hocu ja da kazem, ljudi (pricam sada uopsteno) vrtite iste sisteme od 2013 do dan danas, mape isto, a takmicite se i nadjacavate se u textdrawovima(da nas bog sacuva). :O I jos nesto sve je super cenim ja lep TD, ali zapitas se posle kad popunis limit.
Kada naÄ'eÅ¡ vremena, pogledaj jedan od unikatnijih sistema koje sam radio u mom potpisu, a uskoro ide jedan novi sistem kojeg ni kod Tite pronaći ne možeÅ¡ ;)
Osim toga, ima dosta unikatnih i dobrih stvari, kao recimo ovo za ZP, a TDovi sve bolji i bolji kod onih koji to non-stop rade :)

Jesu TD-ovi bolji i bolji, ali udjite na neki ruski server i videcete koliko mi preterujemo sa TD-ovima...

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: (っâ—"â—¡â—")っ ♥ bunta ♥ poslato Maj 21, 2019, 08:08:08 PRE PODNE
Jesu TD-ovi bolji i bolji, ali udjite na neki ruski server i videcete koliko mi preterujemo sa TD-ovima...
Ipak, stay tuned za novi sistem koji ubrzo izbacujem na prezent ;)

Po meni ih treba zabraniti na nasim prostorima jer nasi ljudi svrsavaju na TD

Obozavam servere sa jako malo TDa
Kad bude jedan takav na ovim prostorima, mozda i zaigram
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

@SLAVICBEAST
Imao ja ideju da napravim server sa malo TD-a, ili da biras kakve hoces TD-ove i onda su ostali krenuli "a niko nece da igra, ljudi vole tdove picke majcine" i ja scrapovao ideju...

Takodje ono hteo sam da bude tolko simple sve da to nije normalno, pocev od poslova i sve da bude simple, i iznapinjali me xd

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: (っâ—"â—¡â—")っ ♥ bunta ♥ poslato Maj 21, 2019, 09:20:32 PRE PODNE
@SLAVICBEAST
Imao ja ideju da napravim server sa malo TD-a, ili da biras kakve hoces TD-ove i onda su ostali krenuli "a niko nece da igra, ljudi vole tdove picke majcine" i ja scrapovao ideju...

Takodje ono hteo sam da bude tolko simple sve da to nije normalno, pocev od poslova i sve da bude simple, i iznapinjali me xd
Shomy xD

Ja sam ljubitelj sto lepsih tdova, a to su za mene ti moderni danasnji balkanski tdovi, al' dobro, svako ima svoj ukus

Facebook - Klik

Citat: (っâ—"â—¡â—")っ ♥ bunta ♥ poslato Maj 21, 2019, 09:20:32 PRE PODNE
@SLAVICBEAST

E bas to, sto jednostavnije, nesto slocno red countyu ili lsrpu.
Kad se tako nesto dogodi na balkanu, skidam samp opet.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

#A.J.

@SLAVICBEAST Volim i ja servere sa malo TD-ova, kao Å¡to je YUB npr. bio.
Samo pokušavam nešto ljepše i modernije da napravim.
Mogu ja napravit i tako ako neko želi, ali većina servera danas traži nešto modernije, ljepše, što donosi više TD-ova..

Mogu li znati iz kog razloga je obrisana tema "REBORN - ANTI ÄŒMARATORSKA AGENCIJA"?
Postavljena je u Offtopic, Captain Foux je moderator ako se ne varam, ali nisam siguran da li je baš on obrisao ili neko drugi.