Balkan Libertis RPG l 2019

Započeo F!N4LShare, Mart 03, 2019, 00:22:37 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Eh Momci moji, objavio sam vise modova nego vas dvojica zajedno...
Prije same objave se obave slike,ne vidim u tome problem,usput koji je razlog uopce onda stavljanja krivog moda medju video? samo da ti ne locka temu,e pa decko ja bi ti u inat sada da sam moderator lock temu,prije objave moda moras sve imati spremno,a ne kasnije po komentarima kaciti slike,nisu to "Novosti o Samp Serverima" , nego objava moda :)

Citat: just_Purda poslato Mart 03, 2019, 12:18:28 POSLE PODNE
Eh Momci moji, objavio sam vise modova nego vas dvojica zajedno...
Prije same objave se obave slike,ne vidim u tome problem,usput koji je razlog uopce onda stavljanja krivog moda medju video? samo da ti ne locka temu,e pa decko ja bi ti u inat sada da sam moderator lock temu,prije objave moda moras sve imati spremno,a ne kasnije po komentarima kaciti slike,nisu to "Novosti o Samp Serverima" , nego objava moda :)
Sve to stoji, opet ne citas, rekao sam da nisam mogao odma zbog privatnih razloga, poslije sam dostavio slike, cemu drama odma?

Citat: Ke$ha poslato Mart 03, 2019, 12:22:15 POSLE PODNE
Sve to stoji, opet ne citas, rekao sam da nisam mogao odma zbog privatnih razloga, poslije sam dostavio slike, cemu drama odma?
Pa strpis se da mozes poslikati sve, mod se tako ne objavljuje :P

Koje je komanda za respawnovaje svih kola? i koja je komanda za prodam neciju kucu

Citat: FeeKee901 poslato Mart 03, 2019, 12:39:56 POSLE PODNE
Koje je komanda za respawnovaje svih kola? i koja je komanda za prodam neciju kucu
/rtcsve
/ekucu

samo jos jedno pitanje kako da nekome podesim stats

Koji pw kad hocu da extraktujem mod?

/
Poslednja Izmena: Mart 03, 2019, 12:59:14 POSLE PODNE od Richard399

//
Poslednja Izmena: Mart 03, 2019, 12:59:33 POSLE PODNE od Richard399

AHHAAHH gledaj tdova, presli mapu do pola, nista posebno, cak sta vise lose