Pitanje u vezi imanja

Započeo Luka_Deen, Mart 01, 2019, 16:44:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Vasic poslato Mart 01, 2019, 20:45:16 POSLE PODNE
Imas San Marino. Samo ga malo optimizuj.
Ma optimizirat cu ga kad na Isus navrati na kavu ako ovi ne zele pomoc jbt kupim jebeni mod za 50e i sad jebeno nemogu rijesti usrano imanje pa poludit cu jbt jos me ovi zaebavaju tu...

Citat: Vasic poslato Mart 01, 2019, 20:45:16 POSLE PODNE
Imas San Marino. Samo ga malo optimizuj.

Nemoj tako dao je 50e za mod....

Give Honor To The One Who Deserve It

Nadji janjica trazi mu pare nazad
ako nece tuzi ga na sudu dobices mnogo vise i to ti je

Citat: Mister Naithan poslato Mart 01, 2019, 20:48:52 POSLE PODNE
Nemoj tako dao je 50e za mod....
pod 1 Pitaj Janjica eno ti ga na instagramu pa si ga pitaj kad meni ne vjerujes pod 2 ODJEBI jel ti jos jednom moram napisat?

Citat: Deken poslato Mart 01, 2019, 20:50:01 POSLE PODNE
Nadji janjica trazi mu pare nazad
ako nece tuzi ga na sudu dobices mnogo vise i to ti je

Aj ne seri sad i ti molim te

Citat: Luka_Deen poslato Mart 01, 2019, 20:50:23 POSLE PODNE
pod 1 Pitaj Janjica eno ti ga na instagramu pa si ga pitaj kad meni ne vjerujes pod 2 ODJEBI jel ti jos jednom moram napisat?

Nemam sta da ga pita, odgovor je bio ironican , nek ti resi taj od koga si kupio , nismo ti mi9 krivi sto ne znas pravopis ni fix , a recen ti je fix...

Citat: Mister Naithan poslato Mart 01, 2019, 22:41:10 POSLE PODNE
Nemam sta da ga pita, odgovor je bio ironican , nek ti resi taj od koga si kupio , nismo ti mi9 krivi sto ne znas pravopis ni fix , a recen ti je fix...
NE ono nije ni fix u pola ono je samo da se moze sadit na malo visoj daljini koliko sam ja razumio :/ a i komande koje sam ubacio ne rade sa ovog san marina koji je na netu tkd...ocito da je nes u komandi zbagano sve sam zivo probao i nema ni jedan dialog vezano uz /kupiseme ima pickup al komanda ne radi,nezz do cega je al oke ne zelim se svadjat...priznajem da ne znam to rijesit nisi ni ti sve znao na pocetku nije niko prema tome nemoj mi prodavat neke spike :D uzivaj , zz

Citat: Luka_Deen poslato Mart 01, 2019, 22:57:52 POSLE PODNE
NE ono nije ni fix u pola ono je samo da se moze sadit na malo visoj daljini koliko sam ja razumio :/ a i komande koje sam ubacio ne rade sa ovog san marina koji je na netu tkd...ocito da je nes u komandi zbagano sve sam zivo probao i nema ni jedan dialog vezano uz /kupiseme ima pickup al komanda ne radi,nezz do cega je al oke ne zelim se svadjat...priznajem da ne znam to rijesit nisi ni ti sve znao na pocetku nije niko prema tome nemoj mi prodavat neke spike :D uzivaj , zz

@Deken da mu fixam ovo ???

[pawn]
CMD:sadi(playerid, params[])
{
          if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 2.0, x, y, z)) { funkcija za sadnju sa istim koordinatama kao u if-u }
          if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 2.0, x, y, z)) { funkcija za sadnju sa istim koordinatama kao u if-u }
          return 1;
}
[/pawn]
Poslednja Izmena: Mart 01, 2019, 23:05:32 POSLE PODNE od Pawno

Citat: Luka_Deen poslato Mart 01, 2019, 23:04:33 POSLE PODNE
lolNe moras ti vise nista

Hvala na postu , sad lockaj ako je reseno...

Kolika frka se podigla oko gluposti...

Citat: Mister Naithan poslato Mart 01, 2019, 23:05:45 POSLE PODNE
Hvala na postu , sad lockaj ako je reseno...
Kako ti ne shvacas da ne radi komanda /kupiseme!? ostalo se da poslje rijesit eto ti pa vidi
[pawn]CMD:kupiseme( playerid, params[] ) {
   if( !IsPlayerInRangeOfPoint( playerid, 3.0, 1884.6896, -1872.3599, 13.5392 ) ) return SendErrorMessage( playerid, "Morate biti na pijaci da bi ste kupovali semena." );
   new vrsta, kolicina, cena;
   if( sscanf( params, "ii", vrsta, kolicina ) ) {
      SCM( playerid, SVETLOPLAVA, "___________________________________________________________________");
      SendUsageMessage( playerid, "/kupiseme [ broj vrste ] [ kolicina ]");
      SCM( playerid, BELA, "[Vrsta] 1. Sljiva(250$) | 2. Kruska(220$) | 3. Jabuka(200$) | 4. Kupus(140$) | 5. Ruze(160$)");
         SCM( playerid, SVETLOPLAVA, "___________________________________________________________________");
      return 1;
   }
   if( vrsta == 1 ) {
       cena = 250;
       if( PlayerInfo[ playerid ][ xNovac ] < cena ) return SendErrorMessage( playerid, "Nemate dovoljno novca." );

DajIgracuNovac( playerid, -(kolicina*cena) );
      PlayerInfo[ playerid ][ xSemeSljive ] += kolicina;

SendInfoMessage( playerid, "Kupili ste "col_white"%d"col_sanm" semena sljiva za "col_white"%d"col_sanm"$.", kolicina, (kolicina*cena) );
   }
   else if( vrsta == 2 ) {
       cena = 220;
       if( PlayerInfo[ playerid ][ xNovac ] < cena ) return SendErrorMessage( playerid, "Nemate dovoljno novca." );

PlayerInfo[ playerid ][ xSemeKruske ] += kolicina;

SendInfoMessage( playerid, "Kupili ste "col_white"%d"col_sanm" semena kruske za "col_white"%d"col_sanm"$.", kolicina, (kolicina*cena) );
   }
   else if( vrsta == 3 ) {
       cena = 200;

PlayerInfo[ playerid ][ xSemeJabuke ] += kolicina;

SendInfoMessage( playerid, "Kupili ste "col_white"%d"col_sanm" semena jabuke za "col_white"%d"col_sanm"$.", kolicina, (kolicina*cena) );
   }
   else if( vrsta == 4 ) {
       cena = 140;

PlayerInfo[ playerid ][ xSemeKupusa ] += kolicina;

SendInfoMessage( playerid, "Kupili ste "col_white"%d"col_sanm" semena kupusa za "col_white"%d"col_sanm"$.", kolicina, (kolicina*cena) );
   }
   else if( vrsta == 5 ) {
       cena = 160;

PlayerInfo[ playerid ][ xSemeRuze ] += kolicina;

SendInfoMessage( playerid, "Kupili ste "col_white"%d"col_sanm" semena ruza za "col_white"%d"col_sanm"$.", kolicina, (kolicina*cena) );
   }
   else return SendErrorMessage( playerid, "Pogresan broj vrste." );
    return (true);
}[/pawn]

Citat: Pawno poslato Mart 01, 2019, 23:06:35 POSLE PODNE
Kolika frka se podigla oko gluposti...

Skupljamo postove malo , da stignem na poziciju starog Acc , problem je u tome sto mi trebamo biti vidoviti , nista nam nije dao i prekrsio je pravilo , update su danas ako nisi video xD

Citat: Mister Naithan poslato Mart 01, 2019, 23:08:41 POSLE PODNE
Skupljamo postove malo , da stignem na poziciju starog Acc , problem je u tome sto mi trebamo biti vidoviti , nista nam nije dao i prekrsio je pravilo , update su danas ako nisi video xD
Stici ces ti to brzo ako ovako nastavis srat i pametovat moram priznat :D