Register kreira file i ako igrac odbije da se registruje

Započeo Deken, Februar 25, 2019, 20:03:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): vaš odgovor
Dio skripte: [ pawn ]vaš odgovor[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike
zdravo sad sam primetio jedan problem na mom registeru kad igrac pritisne kao !response tj kad odbije ono njega kika ali kad oce da udje opet mora da se uloguje fajl se napravi ali sve je 0 i pare i admin sve sve 0
Poslednja Izmena: Februar 27, 2019, 17:12:53 POSLE PODNE od Bašovski

stavio si da ti sacuva igraca onplayerdisonnect te kada se diskonektuje sacuva igraca
napravi provjeru u npr ako ti je stock
SAcuvaj igraca
dodaj tu
if(PlayerInfo[playerid][Registrovan] == 1)// tek onda da sacuva
Kontam da si skonto :'D

Mora radit imas 100 opcija da rjesis taj problem, ugl
jedna od tih je da kada se igrac konektuje ne provjeravas tako sto gledas da li postoji fajl, nego da li je u fajlu igrac regisrovan(naravno dodas varijablu za pInfo koja ce se cuvat)
dobro pogledaj nisi vrv sve uradio ili
daj mi ovde plazerinfo i daj mi onplazerconnect, on plazer spawn
EDIT: a najvjerovatnije je to sto nisi stavio da ti se cuva pRegistrovan, i registrovan po defaultu ce ti bit od starog IDa, odnosno u tvom slucaju uvjek 0
Poslednja Izmena: Februar 26, 2019, 17:42:02 POSLE PODNE od --Lood--

Dodaj stock Obrisi(playerid); u kojem ces obrisati file ako odbije ili izadje pre kraja registera
Poslednja Izmena: Februar 26, 2019, 18:41:52 POSLE PODNE od Балша.

Citat: Ð'алша. poslato Februar 26, 2019, 18:40:25 POSLE PODNE
Dodaj stock Obrisi(playerid); u kojem ces obrisati file ako odbije ili izadje pre kraja registera
sad napravim ini_deletefile dobro manje vise i sad gde ima !response napusem obrisi(playerid);
kontam

Citat: Ð'алша. poslato Februar 26, 2019, 18:40:25 POSLE PODNE
fixao sam uz pomoc ovoga i nije mi trebao playerid uopste :D
hvala balsi