Ikonice

Započeo Shaw Salcedo, Februar 22, 2019, 03:59:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Radim nesto nije ni bitno, sad radim ikonice da se nalaze na igracu a sad imam problem ikonice se prikazuju samo ako se igrac vidi, posto imam wallhack i kada god vidim lika sa wallhackom vidim i ikonicu na mapi, a kad igrac izadje iz vido kruga ne vidi se ikonica
Dio skripte:
[pawn]setPlayerSkullHead(playerid)
{
   static Float: x, Float: y, Float: z;
   GetPlayerPos(playerid, x, y, z);
   playerIcon[playerid] = CreateDynamicMapIcon(x, y, z, 23, -1, GetPlayerVirtualWorld(playerid), GetPlayerInterior(playerid), -1, STREAMER_MAP_ICON_SD, MAPICON_LOCAL, -1, 0);
   playerIconTimer[playerid] = SetTimerEx("updatePlayerSkullHead", 4000, true, "d", playerid);
   return 1;
}[/pawn]
[pawn]forward updatePlayerSkullHead(playerid);
public updatePlayerSkullHead(playerid)
{
   DestroyDynamicMapIcon(playerIcon[playerid]);
   static Float: x, Float: y, Float: z;
   GetPlayerPos(playerid, x, y, z);
   playerIcon[playerid] = CreateDynamicMapIcon(x, y, z, 23, -1, GetPlayerVirtualWorld(playerid), GetPlayerInterior(playerid), -1, STREAMER_MAP_ICON_SD, MAPICON_LOCAL, -1, 0);
   return 1;
}[/pawn]
To su te dve provere sa tajmerom koji se update na svake 4 sec koristio sam i umesto  MAPICON_LOCAL i MAPICON_GLOBAL i isto
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike
GAD SAM JA

Povecaj stream distance, ovako ti On Player Stream Out, msm to ti je ovo _SD čudo

CreateDynamicMapIcon(0.0, 0.0, 0.0, 10, 0, 0, 0, playerid, 10000000000000.0);
pa ti promjeni na koliko ti odgovora googlaj vidi

Pa za sta onda sluzi MAPICON_GLOBAL ako mogu da koristim i 1000000000
GAD SAM JA

Citat: --Lood-- poslato Februar 22, 2019, 15:21:07 POSLE PODNE
CreateDynamicMapIcon(0.0, 0.0, 0.0, 10, 0, 0, 0, playerid, 10000000000000.0);
pa ti promjeni na koliko ti odgovora googlaj vidi
Isto ne radi
GAD SAM JA

Bas me nesto zanima ovo i imam neku teoriju, probaj koristiti CreateMapIcon umjesto CreateDynamicMapIcon

Citat: GoldGeneration poslato Februar 24, 2019, 22:53:09 POSLE PODNE
Bas me nesto zanima ovo i imam neku teoriju, probaj koristiti CreateMapIcon umjesto CreateDynamicMapIcon
Javicu ti sacu da vidim
GAD SAM JA

Izbacuje errore neke nije definisano
CreateMapIcon
GAD SAM JA