Daje oruzije koje je igrac imao

Započeo Deken, Februar 21, 2019, 11:50:08 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): vaš odgovor
Dio skripte: [ pawn ]vaš odgovor[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike
zdravo napravio sam pre gun komandu bez tog weapon imena samo id i sad da predjem na ime i fazon je taj sto kad ja nekom dam oruzije pise da je dobio oruzije od igraca dobro ali oruzije koje igrac ima u ruci pre davanja gun a ne koje je dao?
Poslednja Izmena: Februar 23, 2019, 12:07:45 POSLE PODNE od Bašovski

mislim na oruzije igraca targetid
zab sam kod
[pawn]
format(string2,sizeof(string2), ""CRVENA"[BD:RP]"BELA"Primili ste %i metaka oruzija %s od Admina %s!",ammo,GunName[GetPlayerWeapon(targetid)],playername);
[/pawn]
evo stock
[pawn]
new GunName[47][20] =
{
    "Fist","Brass Knuckles","Golf Club","Nightstick","Knife","Basebal Bat","Shovel","Pool Cue","Katana","Chainsaw","Double-ended Dildo","Dildo","Vibrator",
    "Silver Vibrator","Flowers","Cane","Grenade","Tear Gas","Molotv Cocktail","?","?","?","9mm","Silenced 9mm","Desert Eagle","Shotgun","Sawnoff-Shotgun",
    "Combat Shotgun","Micro-SMG","MP5","Ak-47","M4","Tec9","Country Rifle","Sniper Rifle","RPG","HS-RPG","Flame-Thrower","Minigun","Satchel Charge","Detonator",
    "Spray Can","Fire Extinguisher","Camera","Night Goggles","Thermal Goggles","Parachute"
};
[/pawn]
Poslednja Izmena: Februar 21, 2019, 11:53:40 PRE PODNE od Deken

sta ti ima komanda brate komanda ko komanda ko da ces dobiti sta sto ti dam radi sve normalno osim te poruke de neko strucniji

Pa stavio si getplayerweapon a ne oruzje koje je igrač dobio izmjeni to sa idom oruzja klje dobije.
Ako nisi skontao piÅ¡i oÄ'e

Citat: Ð'алша. poslato Februar 22, 2019, 12:26:04 POSLE PODNE
Pa stavio si getplayerweapon a ne oruzje koje je igrač dobio izmjeni to sa idom oruzja klje dobije.
Ako nisi skontao piÅ¡i oÄ'e
skontao sam ali sad ne kontam kako jedino da stavim kao weapon koji igrac id ukuca sacu to probati

fixao sam stavio sam weapon kao id oruzija koje igrac da i sad radi lock rep+