Kuca na drvetu (int,ext) & Restoran u Sklopu

Započeo .:|BALKAN MAPPING|:., Februar 06, 2019, 20:44:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Izradio: .:|SANDZAKI|:.
Vreme izrade: 5h
Opis vase mape (detaljnije): Kucica na drvetu sa intom u
Slike/Video: https://imgur.com/a/LWc6dkx
Kodovi:  https://pastebin.com/gbL4UsGA
Nesto da dodate: Nista sta reci ocenite 1 do 10 i nemojte objavljivat ovu mapu po drugim sajtovima sa svojim credits hvala unapred uzivajte
Virus Scan: ( gluvachu pastebin je)

Zaguljivanje Labuda
ð"¡ð"®ð"­ ð"¡ð"¸ð"¼ð"®

Lepo
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

ne komentarisem cesto al evo da ti kazem
mapa ko mapa je ok nije lose, ideja je i dobra i lokacija nije losa mozda da si pored rijeke stavio bilo bi "bolje"
stvari koje bi mogao da izbacis:  natpisi ti welcome i to mapa by jer nije rp, da maknes te vatre na ulazu jer to se ne vidja bas... enterijer nije bas RP i nema neku funkciju ni red i da si restoran malo to bolje, dobro ali sank i to nije bas nes...
da si stavio neki kao drvored i to pa enterijer posebno uradis nezavisno od exterijera, mozda kao neke sobice skoro kao motel... al tad bi exterijer morao biti veci, onda za natpis da si stavio kao Tree Motel i lokacija i tako ti deljati bi ucinili mapu bas dobrom
sve u svemu, mapa ok i ideja je dobra

Citat: Kova_Maps1 poslato Mart 01, 2019, 12:22:59 POSLE PODNE
ne komentarisem cesto al evo da ti kazem
mapa ko mapa je ok nije lose, ideja je i dobra i lokacija nije losa mozda da si pored rijeke stavio bilo bi "bolje"
stvari koje bi mogao da izbacis:  natpisi ti welcome i to mapa by jer nije rp, da maknes te vatre na ulazu jer to se ne vidja bas... enterijer nije bas RP i nema neku funkciju ni red i da si restoran malo to bolje, dobro ali sank i to nije bas nes...
da si stavio neki kao drvored i to pa enterijer posebno uradis nezavisno od exterijera, mozda kao neke sobice skoro kao motel... al tad bi exterijer morao biti veci, onda za natpis da si stavio kao Tree Motel i lokacija i tako ti deljati bi ucinili mapu bas dobrom
sve u svemu, mapa ok i ideja je dobra
Hvala brat mislio sam nesto tako ali nemam vremena bas to mi bilo sedelo ja eko da ga izbacim i ajd ovo mapa by sandzaki to sam napisao da ga mogu maknut samo dole gde pise dodat nesto neki tekst i to