[POMOC]Wanted zvjezdice

Započeo House, Septembar 15, 2010, 23:27:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo mene opet sa novim pitanjem... Iskreno da vam kazem neznam dali ovo ima veze sa PAWNO ali kada udjem na svoj kucni server uvijek mi ispod healtha stoje tri wanted zvijezdice i uvijek je tako... neznam u cemu je problem.. plzz pomozite i unaprijed hvala...

Nadi u skripti SetPlayerWantedLevel i tamo pogledaj dal se mozda stavlja wanted recimo pod onplayerspawn ili nesto slicno.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: LordShigi poslato Septembar 16, 2010, 06:25:13 PRE PODNE
Nadi u skripti SetPlayerWantedLevel i tamo pogledaj dal se mozda stavlja wanted recimo pod onplayerspawn ili nesto slicno.

Thx proradilo mi... ali da bezveze ne otvaram jos jednu temu imam jos jedno pitanje... neki objekti su mi nevidljivi i iso sam prebacivat na novi stream i iso sam search i naso postupak.. i sve sam napravio i kad udjem na server objekti su opet nevidljivi...

Citat: House poslato Septembar 16, 2010, 20:39:39 POSLE PODNE
Citat: LordShigi poslato Septembar 16, 2010, 06:25:13 PRE PODNE

Thx proradilo mi... ali da bezveze ne otvaram jos jednu temu imam jos jedno pitanje... neki objekti su mi nevidljivi i iso sam prebacivat na novi stream i iso sam search i naso postupak.. i sve sam napravio i kad udjem na server objekti su opet nevidljivi...

Kompajliraj mod s novim includesima od stremaera i od samp 0.3b

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji