Kako izbeci dozvolu administratora na kompu

Započeo Vojinxt125x, Januar 21, 2019, 22:46:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Cao ljudi, nabavili smo neke kompove za skolu napokon, al sad imaju administratore, instalirao bih pes, da mozemo malo da igramo, ali zeza me to sa administratorom, mrsko mi bas da ceo sistem obaramo tamo, jel imate neki predlog kako instalirati neku igru bez administratora?

Koji windows?

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

#A.J.

Citat: Captain Foux poslato Januar 22, 2019, 11:34:30 PRE PODNE
Bagra, oni bi pesa u Å¡koli igrali. :D
Osnovna skola informatika, nikola uci visual basic ostali igraju kanter, 3 nedelje kasnije nikola igra kanter sa ostalima xd

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Odite na nastavnikov ili nastavnicin racunar i podelite administratore. Samo pazite da ne popijete kaznu :D

I LOVE VODKA AND SLAV COUNTRY'S

Citat: Captain Foux poslato Januar 22, 2019, 11:34:30 PRE PODNE
Bagra, oni bi pesa u Å¡koli igrali. :D
mi pinball smo mogli samo igrat kakvi su računari bili u osnovnoj, a u srednjoj se sad pika 1.6 :D

Citat: mus4. poslato Januar 22, 2019, 14:38:45 POSLE PODNE
mi pinball smo mogli samo igrat kakvi su računari bili u osnovnoj, a u srednjoj se sad pika 1.6 :D
pikaju bgm i CSGO ne brini
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

win 7, ma nisu racunari umrezeni, nego je ovo poseban racunar, ali opet kad ga ukljucis, imas administratora(kojem ne znamu sifru) i ucenik nalog, inace to su kao stari kompjuteri koji su podeljeni nama po ucionicama, nekada su korisceni za informatiku, sad su tu kao za prezentacije i te gluposti, imamo dozvolu da reinstall windows, ali mrzi me iskreno

ReinstaliraÅ¡ sistem za 30 minuta, dok se jebeÅ¡ ovdje da naÄ'eÅ¡ soluciju par dana

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."