Novac

Započeo [CH]Tarik_Conell, Decembar 28, 2018, 02:59:38 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Opis problema:Iz nekog razloga mi nestaje novac kada odem relog, ali nekad samo..primjetio sam kada cackam oko imovine nesto prodajem kupujem da mi nekad ode poslije reloga novac, nista ostalo samo novac
Dio skripte: Dacu ako zatreba
Slike:/

Ti nam nista nisi rekao samo si rekao bukv da ti nestaje novac, nit znamo odakle nit kako nit imamo kod nit ista pa ti preporcujem da odradis sledece

Napravi debugove gde mislis da baguje posto vidim da mislis da znas sta nije uredu, proveri opet ucitavanje falja/mysql databaza, komande ove za kupovinu i prodaju proveri dal cuva fajl i to

Citat: omcho poslato Decembar 28, 2018, 03:34:19 PRE PODNE
Ti nam nista nisi rekao samo si rekao bukv da ti nestaje novac, nit znamo odakle nit kako nit imamo kod nit ista pa ti preporcujem da odradis sledece

Napravi debugove gde mislis da baguje posto vidim da mislis da znas sta nije uredu, proveri opet ucitavanje falja/mysql databaza, komande ove za kupovinu i prodaju proveri dal cuva fajl i to

fazon je sto ne mogu nikako da skontam od cega je, sve normalno radi ali se desi od 5 puta jednom da mi novac nestane ali samo getplayermoney nestane znaci na 0 ode, evo sad sam 2 puta provjeravao imovina sisteme i sve radi perfektno nije nestao novac, ali ce za par logina otici

cuvanje novca ?
[ InGame TextDraws ] Klasicni IG TextDraws - #1
[ InGame TextDraws ] Klasicni IG TextDraws - #2
[ InGame TextDraws ] RedRose IG TextDraws - #3

[ Login TextDraws ] Klasicni Login TextDraws - #1

[ Brzinomer TextDraws ] Klasicni Brzinomer TextDraws - #1

Facebook Profil: David Vukovic