Da li se isplati kupiti PUBG ?

Započeo Archy, Novembar 13, 2018, 13:07:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Cao svima, planirao sam da kupim PUBG, pa da vas pitam da li se isplati uzimatu tu igricu ? Čitao sam i po netu, neki kažu da, neki ne i sad se dvoumim, pa ako mi možete pomoći da se odlučim bio bih zahvalan. :D

Ne uzimaj, imas 10x bolji Ring of Elysium, jos je besplatan. Meni se ne svidja pubg zbog zahtjevnosti, niskog fps, jedino ako imas jak pc onda razmisli.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Slažem se s Bašovskim, ja imam solidan PC igram sve najnovije naslove bez ikakvih problema na visokim postavkama, ali pubg mi je uvijek bio problem. Jednostavno igrica nije optimizirana kako treba, dešavaju se razni lagovi, fps dropovi. Čak je jedno vrijeme bilo takvo stanje da sam morao čekati 10tak sekundi da se kuća učita dok padnem na zemlju i tad sam prestao igrati. I gdje god sam tražio razloge za to i fixove uvijek su upućivali na optimizaciju te igre.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Ako ces da igras solo ne,ako imas 2 3 druga onda da
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Mani se PUBG prije bio dobar sad ne valja qrcu. Bolje igraj Fortnite ili Battlerite Royale

Citat: Karburator poslato Novembar 13, 2018, 16:03:06 POSLE PODNE
Mani se PUBG prije bio dobar sad ne valja qrcu. Bolje igraj Fortnite ili Battlerite Royale

Citat: MEDO poslato Novembar 13, 2018, 14:04:39 POSLE PODNE
Slažem se s Bašovskim, ja imam solidan PC igram sve najnovije naslove bez ikakvih problema na visokim postavkama, ali pubg mi je uvijek bio problem. Jednostavno igrica nije optimizirana kako treba, dešavaju se razni lagovi, fps dropovi. Čak je jedno vrijeme bilo takvo stanje da sam morao čekati 10tak sekundi da se kuća učita dok padnem na zemlju i tad sam prestao igrati. I gdje god sam tražio razloge za to i fixove uvijek su upućivali na optimizaciju te igre.
Pored optimizacije, ima i grafiku do k.
Igre iz 2013-2015 izgledaju mnogo bolje + mozes imati 30-40fpsa na low pcu.
Cist primer je Life is Strange (2015 i BTS 2017)
Poslednja Izmena: Novembar 13, 2018, 18:07:39 POSLE PODNE od Sejnur337_
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Ako ti daju ovakve komentare za jedan PUBG, onda svakako zaobidji i detinjariju zvanu Fortnite, nemam mnogo argumenata, igra je za uzrast do 10 godina.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

#A.J.

Ispočetka PUBG mi je bio zanimljiv, sada više ne, tako da džaba pare trošite na gluposti. Jedian stvar je tvoja volja da li to hoćeš.
Citat: SlavicBeast poslato Novembar 13, 2018, 21:03:01 POSLE PODNE
Ako ti daju ovakve komentare za jedan PUBG, onda svakako zaobidji i detinjariju zvanu Fortnite, nemam mnogo argumenata, igra je za uzrast do 10 godina.
NeÅ¡to čitam Å¡ta si napiso i kontam, pa i Ninja onaj nije normalan, isto dijete kakvo. Farba kosu, gluposti neke radi, a steko popularnost od Fortnite-a..  :D

L3o

*

Tek kada je izaÅ¡a san ga mislia kupit, pa sam vidio po komentarima na steamu da ga dosta pljuju iako je PUBG u tom trenutku ima viÅ¡e od 1m aktivnih igrača. E onda san reka da ču sačekati bolje joÅ¡ par mjeseci da vidin kako se igrica razvija i sve, i sada eto falin boga kaj ga nisan kupia. Probo ga jesan jednom i ono obična battle royal igrica koju danas viÄ'amo stalno u svakakvim primjercima, ne isplati se davat 30e jer imaÅ¡ trenutno isti koncept PUBGa za free samo malo potražni po internetu.
retired

Hvala vam na informacijama i savjetima, a gledao sam i fortnite razmiÅ¡ljao i o tome, al neÅ¡to mi se ne sviÄ'a ta igra ne znam ni ja zaÅ¡to, uglavnom razmislit cu jos malo pa cu vidjeti da li cu uzeti ili ne :D

Citat: Captain Foux poslato Novembar 13, 2018, 21:25:27 POSLE PODNE
Ispočetka PUBG mi je bio zanimljiv, sada viÅ¡e ne, tako da džaba pare troÅ¡ite na gluposti. Jedian stvar je tvoja volja da li to hoćeÅ¡.NeÅ¡to čitam Å¡ta si napiso i kontam, pa i Ninja onaj nije normalan, isto dijete kakvo. Farba kosu, gluposti neke radi, a steko popularnost od Fortnite-a..  :D
To "dijete" se obogatilo na fortniteu

bilo je lijepo dok je trajalo.

Nikako, al bas nikako...
Ja sa gtx 1080 ti jedva nakupim 55 fps-a u lobbyu ... (a grafika ko kurac)

Optimizacija losa, losa grafika, nije zabavna ako igras sam..
Iskreno jaci je fortnite ili ROE (bolja kopija, a besplatna)..

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU