Abyss RPG/DM LastVers

Započeo נägєямєιѕтєя, Novembar 12, 2018, 17:05:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: King.pwN poslato Novembar 12, 2018, 18:31:16 POSLE PODNE
Hmmm, gdje je Traxx u napravio? ili bar credits?
Napisao je "Credits: Svakom ko je pomogao", a kad bi se pisalo ko je sve dodao po 10 linija u ovaj mod onda bi bilo još 10 likova pored mene... a što se tiče ovog pwna koji je objavljen sve je isto kao i kod mene samo izmjenili nick Ownera, Scriptera i Mapera. Samo Sule ima verziju Abyssa koja je cijela fixana od strane njega, a ovaj mod niko neće koristiti svakako jer ne zna popraviti 95% mysqla i još završiti ga.
Poslednja Izmena: Novembar 12, 2018, 22:35:58 POSLE PODNE od pizza

Citat: King.pwN poslato Novembar 12, 2018, 18:31:16 POSLE PODNE
Hmmm, gdje je Traxx u napravio? ili bar credits?

Kakav bre napraivo kakavi credtis bre skinem onaj njegov mod ima 2 linije vise izmenio imena ownera i to je to jesil ti decko bolestan, kaze fixana verzija ma de udario dva space-a u pawno i tjt ne lupetaj molim te

@tema zna se, muma ko muma sto se ideja tice, samo sto mnogo stvari nije zavrseno ali kul je zapoceto

Kolika ste govna objavite neciji trud i rad i opet najgore je mapperima jer ode njihov rad u javnost -.- Ako moze neko neg lock :)

Citat: Ensar_Wallker poslato Novembar 13, 2018, 10:16:30 PRE PODNE
Kolika ste govna objavite neciji trud i rad i opet najgore je mapperima jer ode njihov rad u javnost -.- Ako moze neko neg lock :)
Do toga je doslo zbog TRAXX-a,a ova verzija je zbugana full pa i vlasnik ovog moda @pizza se ne ljuti :)

@pizza Mumina svaka verzija Abyssa koja je izasla on prica “zbugana k.. ne valja” znaci ne valja tebi druze ni taj mod sto imas al se prica da valja.

@tema asam mu reko fight fight  :D :D :D :D :D

Citat: Aleksa Djordjevic poslato Novembar 13, 2018, 12:42:42 POSLE PODNE
@pizza Mumina svaka verzija Abyssa koja je izasla on prica “zbugana k.. ne valja” znaci ne valja tebi druze ni taj mod sto imas al se prica da valja.

@tema asam mu reko fight fight  :D :D :D :D :D
Stvar je u tome da niko nije uspio da sredi ovaj mod tj. da ga završi jer bukvalno ovdje ti je pola sistema in progress, ja se u svojoj skripti pogubio šta je sve bilo istovremeno započeto i ne znaš jesi došao ili pošao, samo je Sule odvojio vremena i sredio sve što svako može ako ima znanja. :D

Eo uskoro 1000 novih servera "legenda se vraca" svi uzet abyss mod promjenit samo ime....

meh

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Odlican mod

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: Niko_King poslato Novembar 14, 2018, 08:18:00 PRE PODNE
Eo uskoro 1000 novih servera "legenda se vraca" svi uzet abyss mod promjenit samo ime....
I pola moda im neće raditi jer nije završen.