Ucitavanje mape

Započeo Ermin Ahmetovic, Novembar 04, 2018, 20:45:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Problem je u tome sto mi je ucitavalo pola mape ... mnogi su mi govorili update streamer jesam na najnoviju verziju i na malo starije isti slucaj drugo su mi govorili imam previse createobject to sam pogledao nemam svega 20 createobject i dalje govorili su mi imas previse mapa mapa nemam puno ...govorili su mi update sve plugine i to sam i dalje isti slucaj pola mape ucitaje  ... samo mi je ovo sumljivo kod server loga ...
[20:28:03] *** Streamer Plugin: CreateDynamicObject: Expecting 14 parameter(s), but found 12
[20:28:03] *** Streamer Plugin: CreateDynamicObjectEx: Expecting 18 parameter(s), but found 15
Dio skripte: [ pawn ]ako bude potrebno[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ] nema [ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): ako iko zna problem ili bilo sta sto bi moglo pomoci pisite dole ... hvala ....

Nije to do streamera verovatno si nesto zajebao u modu a ako ti se lepo ne ucitava mapa podesi draw distance na svakom objektu a ako si to vec uradio onda je problem do moda ne do mape :)
ð"¢ð"¥ð"˜ ð"'ð"˜ ð""ð" ð"Ÿð"›ð"™ð"¤ð"ð"¤ ð"ð" ð"'ð"žð"¢ð"¢-ð" ð"'ð"žð"›ð"˜ ð"œð"" ð"šð"¤ð"¡ð"ð"' ð"˜ð"œð"ð"œð"ž ð"Ÿð"žð"¢ð"›ð" !

explorer ecoboost 0 60

Kako misliš problem do moda ??
Da probam sredim

Previse mapa,previse textura na jednom mjestu, stream i draw distance vjerojatno sjebani,lose definirane mape... nesto od toga je definitivno...

@mus4.  eto buraz poslao mapu ... pogledaj

@Hashtag.Purda gledo sam buraz sve i svasta probo ne ide ...

Citat: Ermin Ahmetovic poslato Novembar 05, 2018, 17:07:49 POSLE PODNE
@Hashtag.Purda gledo sam buraz sve i svasta probo ne ide ...
Ja sam imao taj problem na UP izvornoj preko 5 puta,znao sam pretjerati sa mapama i slicno,pola navedenog je kod mene bio problem, previse textura na jednom mjestu i previse mapa, bacio sam oko jedno sat vremena da sredim mappe i fixao,smanjio broj objekata i textura i sve fino je sada :P

mape i dalje ne ucitava ... ima neko novi predlog kakav ?

Jbg trebas znati fixati,nije to lako kako se cini,Ja bi ti mogao fix samo anydesk jer ti ocito ne znas :P

@Hashtag.Purda  de link fb da ti dam pokusaj buraz sredis ...

Imal neko nacin ili da moze ice preko TW ili anydesk da popravi ako zna ... posto purda trenutno ne moze ...