BEmpire - v1.0.0 by Deksa

Započeo YumikoJR, Novembar 04, 2018, 08:12:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Koji je onaj rcon kod u skripti sto se mece ?

Odličan mod samo ne mogu da skinem izbacuje mi kao neki error ali po slikama fino Boga mi :)
[/b]
PELA JE BOG OTAC

Ima bag kod banke iznad onog parkinga....Stoji most na mapi i ne mogu ga ukloniti nikako nzm iz kog razloga??? Udjem u map editor nadjem ID objekta i posle u pawnu uzmem i obrisem taj objekat pod tim ID-em. I nista se ne desi pokrenem mapu opet i most i dalje stoji tamo ono WTF??? Ako mi neko moze pomoci bio bi mu puno zahvalan.

Cist ATH mod, mape pola sa neta, verzija kao bugfix by Traxx, msm da si samo edit taj gamemode :)
2k18 - Underworld Developer
2k22 - RedRose Developer / Mapper

Lep modic , nisi ga trebao kaciti na bsamp sada ce kidovi da otvoaraju srw sa ovakvim brutalnim modom .

Citat: sparrowww.aMx poslato Novembar 18, 2018, 21:29:38 POSLE PODNE
Cist ATH mod, mape pola sa neta, verzija kao bugfix by Traxx, msm da si samo edit taj gamemode :)
Hahahaaha samo cu to reci :). Mod je ako te zanima: ''Athlone Zadnja Verzjia'' Nije v2.0.0, mape su vecinom sa interneta, ali mod se ne gleda po mapama momak, jel si nasao na ath modu te verzije ili bilo koje npr: Vape System, Actors System, Nargila in colors (Nargila u boji), Diler system i tako dalje da ne nabrajam..

Ocu li ja dobiti odgovor za ono pitanje gore sto sam poslao..... :(

Citat: Milan111 poslato Novembar 15, 2018, 01:12:27 PRE PODNE
Ima bag kod banke iznad onog parkinga....Stoji most na mapi i ne mogu ga ukloniti nikako nzm iz kog razloga??? Udjem u map editor nadjem ID objekta i posle u pawnu uzmem i obrisem taj objekat pod tim ID-em. I nista se ne desi pokrenem mapu opet i most i dalje stoji tamo ono WTF??? Ako mi neko moze pomoci bio bi mu puno zahvalan.
Kad obrises kompajlaj i vidi jel onda radi.

Ma obrisao sam i idem compile vec sam to radio par puta i  nece iz nekog razloga znaci ono ubicu se....
Ako bi mi nekako mogli pomoci oko toga... Neki kontakt mi dajte ts3 ili nes...

ALTCHAT ? Inace, sa AL6 SA cu odraditi hard edit ovog moda i dodati jos bruku sys pa objavim ovde.

Usput mod odlican, svaka cast.