Kupujem mod

Započeo #JUKA, Septembar 30, 2018, 19:58:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: [R] buLLeT_ poslato Oktobar 04, 2018, 10:51:07 PRE PODNE
Ajde Tomislave ne seri zao mi sto vas Srbi nisu pobili u Vukovaru
Kakav si ti idiot.

@SlavicBeast  zamolicu da se ovaj banuje.... :)

Facebook - Klik

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Dodji onda ti i pobi nas sve hahahahhahaha

Citat: muma. poslato Oktobar 04, 2018, 00:04:44 PRE PODNE
Ko normalan danas pravi mod od 0?
ja sam napravio:) najdinamicniji mod koji sam ikada napravio i naravno u full sqlu uz pomoc vrhunskih developera sa officijalnog samp foruma:)
verzije moda na engleskom, makedonskom, bos/srb/hr, slovenskom :) javi se ako hoces da kupis, cijena je malo poskupa ali sve se mozemo dogovoriti
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

@Hashtag.Purda

Ako su ti modovi kao i tvoja gramatika, jao si ga njima. Uostalom i ja radim modove od 0, ali ništa veliko.

Citat: Avast poslato Oktobar 04, 2018, 17:15:36 POSLE PODNE
@Hashtag.Purda

Ako su ti modovi kao i tvoja gramatika, jao si ga njima. Uostalom i ja radim modove od 0, ali ništa veliko.
HAHA, nadjete jednu gramaticku pogresku koja moze biti slucajna ili bas pogreska odma kenjate po gramatici, samperi ...

P.S. Vecina gramatickih pogreski mi dodje kada pisem nesto brze i kada nekom odgovaram na prozivke, inace kada je bitno pazim na svako slovo i sve,a ovdje mi nije bitno kako cu pisati jer je ovo igrica, tako da ohladite malo :)
Poslednja Izmena: Oktobar 04, 2018, 18:46:28 POSLE PODNE od Hashtag.Purda

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=125455.msg873695#msg873695 date=1538665178]
ja sam napravio:) najdinamicniji mod koji sam ikada napravio i naravno u full sqlu uz pomoc vrhunskih developera sa officijalnog samp foruma:)
verzije moda na engleskom, makedonskom, bos/srb/hr, slovenskom :) javi se ako hoces da kupis, cijena je malo poskupa ali sve se mozemo dogovoriti

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=125455.msg874468#msg874468 date=1539258256]

Disaronno Roleplay, imaš sve slike prezentacije i ostalo kod mene na profilu, traži po otvorenim temama.
Mod je od 0, raÄ'en nekih 9-10 mjeseci.
ÄŒuvanje je MYSQL.

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."