Kupujem mod

Započeo #JUKA, Septembar 30, 2018, 19:58:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ime_Prezime: Juka
Odakle ste: BiH
Godine: 16
Å ta kupujete: Samp mod ( RPG )
Koliko para nudite: Po dogovoru
Zamena (Da/Ne): Mozda..
Kontakt (PP, TS, E-mail, broj telefona, FB, Skype..): PM ili FB - Enrique Anderson

Prodam ti mysql midwest mod by terza

La vita E bella

Do koje cjene raspolazes? Kakav mod otprilike zelis? Mysql? Y-INI? :D

Citat: Hashtag.Purda poslato Oktobar 03, 2018, 09:01:56 PRE PODNE
Do koje cjene raspolazes? Kakav mod otprilike zelis? Mysql? Y-INI? :D

Jarane stas mu ti prodati??? Edit nekog moga sto decko moze i sam uraditi

Citat: [R] buLLeT_ poslato Oktobar 03, 2018, 11:03:55 PRE PODNE
DRUZE DI SAM JA REKO DA SVOJ MOD PRODAJEM? MOMAK RETARDIRAN SI AHHAHAHAH
P.S. Ja sam svoj mod prodao za 30 eura pa ti reci sta god oces ;)
Ti ovime oces reci da ja samo editam modove,baci pogled na AG mod prvo pa seri nesto :)
Poslednja Izmena: Oktobar 03, 2018, 16:37:50 POSLE PODNE od Hashtag.Purda

Citat: [R] buLLeT_ poslato Oktobar 03, 2018, 11:03:55 PRE PODNE
Kupio sam njegov mod ne prdi.

Citat: Hashtag.Purda poslato Oktobar 03, 2018, 16:35:45 POSLE PODNE
DRUZE DI SAM JA REKO DA SVOJ MOD PRODAJEM? MOMAK RETARDIRAN SI AHHAHAHAH
P.S. Ja sam svoj mod prodao za 30 eura pa ti reci sta god oces ;)
Ti ovime oces reci da ja samo editam modove,baci pogled na AG mod prvo pa seri nesto :)

Nema sta pogledati edit UP moda toliko o tome...

Citat: Tony# poslato Oktobar 03, 2018, 16:43:24 POSLE PODNE
Kupio sam njegov mod ne prdi.

Da da njegov mod si kupio ahah jao sprdacine i ovog foruma. Vecinom retardirana djeca koja ubace 2-3 textdrawa par mapa i   kurce se kao znaju skriptati glume neko ludilo.
Napravite nesto svoje od 0 pa se kurcite.
A ne kao ovaj gore kaze prodao mod za 30 eura prodao si ti mod za 30 kuraca
Poslednja Izmena: Oktobar 03, 2018, 18:11:48 POSLE PODNE od [R] buLLeT_

Nudim Zentorno mod. Od 0, radjen jako dug period (2,1 godina)
Ostale informacije PM.

Citat: [R] buLLeT_ poslato Oktobar 03, 2018, 18:06:17 POSLE PODNE
Nema sta pogledati edit UP moda toliko o tome...

Da da njegov mod si kupio ahah jao sprdacine i ovog foruma. Vecinom retardirana djeca koja ubace 2-3 textdrawa par mapa i   kurce se kao znaju skriptati glume neko ludilo.
A ne kao ovaj gore kaze prodao mod za 30 eura prodao si ti mod za 30 kuraca
Ja klinac? retarde glupi napravi bolji mod pa se javljaj,to sto si ti rekao EDIT UP ispada da je Skill Arena isto shit jer je izvorna UP, koliko je neko retardiran u kurac,ako te bas zanima jesam prodao sam mod za 30 eura,kupio mi covjek PUBG kao steam gift za mod i sada radimo male prepravke na modu, za to sto cu mu jos odraditi na modu mi je platio sa Rocket League i GTA V gift na steam, ti sto si ljubomoran i nesposoban napraviti nesto i prodati ne pricaj mi nista molim te ,specijalac glupi, Ispricavam se ja sam klinac,imam samo 18 godina :)
Ja prije svega nisam rekao da sam profesionalni skripter niti cu ikada to za sebe reci,jer nisam,ja znam raditi na skripti,ali vecinom na UP izvornim jer sa na njima ucio,odnosno pisem kod slican UP jer sam navikao na njega,ako je osnovni edit sa promjenjenim TD-ovima moj AG mod,kako to da ima 40k linija vise nego njegova izvorna? mozgu retardirani HAHHAHAHAh
Poslednja Izmena: Oktobar 03, 2018, 19:37:55 POSLE PODNE od Hashtag.Purda

streets creed ako si musterija javi se pm

Citat: Hashtag.Purda poslato Oktobar 03, 2018, 19:35:44 POSLE PODNE
Ja klinac? retarde glupi napravi bolji mod pa se javljaj,to sto si ti rekao EDIT UP ispada da je Skill Arena isto shit jer je izvorna UP, koliko je neko retardiran u kurac,ako te bas zanima jesam prodao sam mod za 30 eura,kupio mi covjek PUBG kao steam gift za mod i sada radimo male prepravke na modu, za to sto cu mu jos odraditi na modu mi je platio sa Rocket League i GTA V gift na steam, ti sto si ljubomoran i nesposoban napraviti nesto i prodati ne pricaj mi nista molim te ,specijalac glupi, Ispricavam se ja sam klinac,imam samo 18 godina :)
Ja prije svega nisam rekao da sam profesionalni skripter niti cu ikada to za sebe reci,jer nisam,ja znam raditi na skripti,ali vecinom na UP izvornim jer sa na njima ucio,odnosno pisem kod slican UP jer sam navikao na njega,ako je osnovni edit sa promjenjenim TD-ovima moj AG mod,kako to da ima 40k linija vise nego njegova izvorna? mozgu retardirani HAHHAHAHAh

Vidi se po razgovoru tvom da si nabrijani balavac od 14 godina. Niko nije rekao da je UP mod sranje i ne znam sto se ti meni pravdas sta ti je ko kupio i poslao boli mene kurac za to. Ne znam sta pokusavas sa tim dokazati???

Citat: [R] buLLeT_ poslato Oktobar 03, 2018, 20:56:51 POSLE PODNE
Vidi se po razgovoru tvom da si nabrijani balavac od 14 godina. Niko nije rekao da je UP mod sranje i ne znam sto se ti meni pravdas sta ti je ko kupio i poslao boli mene kurac za to. Ne znam sta pokusavas sa tim dokazati???
Momak retardiran si jako hahaha, smjesan si mi ti sto se izbrijavas da si neko i nesto pa pametujes drugima , ja sam 2000 godiste i to ti moze svako potruditi,ja o godinama ne lazem :) Klinac od 14 godina cuj to hahahahhahahahah, oj zivote lutalicoo

Citat: [R] buLLeT_ poslato Oktobar 03, 2018, 18:06:17 POSLE PODNE
Ko normalan danas pravi mod od 0?

Citat: Hashtag.Purda 6link=topic=125455.msg873634#msg873634 date=1538605580
U potpunosti se slazem ! :)
Ajde Tomislave ne seri zao mi sto vas Srbi nisu pobili u Vukovaru