OnPlayerClickTextDraw

Započeo Fojnica, Septembar 02, 2018, 22:14:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ubacio sam novi Register, sve lijepo definisao, stavio TD za koji treba da bude Lozinka, Spol itd.. Testiram na kućnom serveru, stisnem na Lozinka ili na bilo koji TD, piše: "Nisi odabrao lozinku.", na svakom TDu se desi, čak i na 'Registruj se' piše isto.
Dio skripte: Koje treba poslat ću. :P
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //
Poslednja Izmena: Septembar 10, 2018, 22:52:11 POSLE PODNE od Bašovski
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: Fojnica poslato Septembar 02, 2018, 22:14:32 POSLE PODNE
Problem(error/warning): Ubacio sam novi Register, sve lijepo definisao, stavio TD za koji treba da bude Lozinka, Spol itd.. Testiram na kućnom serveru, stisnem na Lozinka ili na bilo koji TD, piše: "Nisi odabrao lozinku.", na svakom TDu se desi, čak i na 'Registruj se' piše isto.
Dio skripte: Koje treba poslat ću. :P
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //
Posalji dio skripte, gdje si pravio reg, dialoge i clicktextdraw

Citat: Timur Script poslato Septembar 02, 2018, 23:05:12 POSLE PODNE
Posalji dio skripte, gdje si pravio reg, dialoge i clicktextdraw
Sve sam perfekt ubacio, nije mi prvi put da ubacujem uvijek radilo, samo me sada jebe.
[pawn]public OnPlayerClickPlayerTextDraw(playerid, PlayerText:playertextid)
{
   if( playertextid == Reg[playerid][28])
   {
        new regstring[512], regname[64]; GetPlayerName(playerid,regname,sizeof(regname));
        format(regstring,sizeof(regstring),""BELA"\nDobrodoÅ¡ao "ZUTA"%s "BELA"na "ZUTA"Good Life\n"BELA"VaÅ¡ račun nije registrovan...\n\nMolimo vas upiÅ¡ite željeni "ZUTA"Password "BELA"za nastavak!",regname);
        ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_PASSWORD,""ZUTA"G"BELA"ood "ZUTA"L"BELA"ife - Registracija",regstring,""ZUTA"Potvrdi",""CRVENA"Zatvori");
        PlayerInfo[playerid][pAdmin] = 0;
   }
   if(playertextid == Reg[playerid][32] )
   {
       ShowPlayerDialog(playerid,3,DIALOG_STYLE_MSGBOX,""ZUTA"Good Life - Registracija","{FFFFFF}Izaberite vas "ZUTA"spol"BELA"!",""ZUTA"MuÅ¡ko",""ZUTA"Žensko");
   }
   if( playertextid == Reg[playerid][30])
   {
      ShowPlayerDialog(playerid, 5, DIALOG_STYLE_LIST, ""BELA"Odakle ste?", ""ZUTA"- "BELA"Srbija\n- BiH\n- Hrvatska\n- Makedonija\n- Crna Gora\n- Slovenija\n- Ostalo", "Dalje", "Odustani");
   }
    if( playertextid == Reg[playerid][31])
   {
      ShowPlayerDialog(playerid, 4, 1, ""ZUTA"G"BELA"ood "ZUTA"L"BELA"ife - Registracija", ""BELA"U prazno polje upisite koliko imate godina - Max "ZUTA"60", ""ZUTA"Potvrdi", ""CRVENA"Zatvori");
   }
   if( playertextid == Reg[playerid][29])
   {
      ShowPlayerDialog(playerid, 12, 1, ""ZUTA"G"BELA"ood "ZUTA"L"BELA"ife - Registracija", ""BELA"Unesite vasu e-mail adresu, u slucaju gubitka passworda Administrator ce vam poslati lozinku na e-mail!", ""ZUTA"Potvrdi", ""CRVENA"Zatvori");
   }
    if( playertextid == Reg[playerid][97])
   {
       if( InputPassword[ playerid ] == false ) return SCM(playerid,-1,"[GL:RPG] "CRVENA"Nisi odabrao lozinku." );
      if( ChoseCountry[ playerid ] == false ) return SCM(playerid,-1,"[GL:RPG] "CRVENA"Nisi odabrao poreklo." );
      if( InputAge[ playerid ] == false ) return SCM(playerid,-1,"[GL:RPG] "CRVENA"Nisi odabrao godine starosti." );
      if( InputMail[ playerid ] == false ) return SCM(playerid,-1,"[GL:RPG] "CRVENA"Nisi uneo email." );
      if( RegSex[ playerid ] == 0 ) return SCM(playerid,-1,"[GL:RPG] "CRVENA"Nisi odabrao drzavu." );
        CancelSelectTextDraw( playerid );
      for(new i = 0; i < 113; i ++) {
      PlayerTextDrawHide(playerid,Reg[playerid]);
      }[/pawn]

Fali PlayerTextDrawTextSize(playerid, PlayerText:text, Float:x, Float:y);,
x tipa 100.0 a y 12.0 (zavisi od velicine td-a
EDIT: Samo za SELECTABLE stavljaj to, nema potrebe za sve ???
Poslednja Izmena: Septembar 03, 2018, 11:43:10 PRE PODNE od Bespomocni Skripter
- Mesecni boost pusten ! -
193.104.68.23:27017

Citat: Bespomocni Skripter poslato Septembar 03, 2018, 11:40:14 PRE PODNE
Fali PlayerTextDrawTextSize(playerid, PlayerText:text, Float:x, Float:y);,
x tipa 100.0 a y 12.0 (zavisi od velicine td-a
EDIT: Samo za SELECTABLE stavljaj to, nema potrebe za sve ???
Pa stavio sam na Å¡ta treba ko je reko na sve. -.-

Citat: Fojnica poslato Septembar 03, 2018, 20:21:02 POSLE PODNE
Pa stavio sam na Å¡ta treba ko je reko na sve. -.-
Dio skripte gdje kad se klikne showa dialog -_-

bump

I kod mene isti problem, koji god kliknem otvori drugo, vjv neki samp bug ... idem register na kraju baci mi za mail a i tdovi oznaceni svi ostaju koda sam odabro sve a ne register

Citat: 3agle poslato Septembar 07, 2018, 13:10:28 POSLE PODNE
I kod mene isti problem, koji god kliknem otvori drugo, vjv neki samp bug ... idem register na kraju baci mi za mail a i tdovi oznaceni svi ostaju koda sam odabro sve a ne register
jesil fix

Citat: Timur Script poslato Septembar 08, 2018, 13:38:58 POSLE PODNE
Nista nisi bolji, ne kurc* wse ovdje kad osnove i ti ne znas fojnica skriptat zna u to sam uvjeren i znam frajera a ti bespomocni tisu,
Nisi nista bolji da te pitam neku tamo stvar bleno bi u ekran ko tele u sarena vrata xD Looollll xD iama danas retardirane djece..
Smirite se obojica. @Bespomocni Skripter @Timur Script

bilo je lijepo dok je trajalo.

Šta ovaj priča, čuj ne znam osnove haha.

Fixed, izmakla mi sitnica neka. :)

Lock.