(MySQL-R41-2) Dynamic Metal Detector

Započeo Plen Ki Mun, Avgust 31, 2018, 22:24:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Tip: Filterscript
Slike ili Video: Bit ce.
Opis i dodatne informacije: Bit ce.
Download link: Bit ce./i]
Scan link: Bit ce.
Credits: //

• Poštovani članovi ovoga foruma •
• Odlučio sam izbaciti ovu vrlo zanimljivu skriptu koja se je koristila na jednoj zajednici a služila je za to da se detektiraju nedozvoljene stvari pri ulaksu u javne ustanove, PD, Bolnice, Aerodrome Å¡to vrlo dobro doÄ'e za sve RolePlay zajednice. A radi na način ukoliko proÄ'ete kroz detektor metala (dva stupica sa lijeve/desne strane) i kod sebe imate metalne alate tada će se oglasiti detektor, a i dodan je prigodan zvuk za to. Jedina funkcija koja se za sada koristi za detekciju metala je IsPlayerArmed(playerid) odnosno samo za oružija, ali mi smo imali provjere za PD članove, razne alate itd. RaÄ'ena je u MySQL ali se i lako prebaci na YINI cuvanje/spremanje •

• /createdetector •

• /destroydetector ID •

• SCAN/DL •
Poslednja Izmena: Septembar 01, 2018, 15:26:13 POSLE PODNE od Joey.pwN

Woow cool :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Hvala

Citat: • Shomy • poslato Septembar 01, 2018, 12:31:04 POSLE PODNE
pastebin postavi

Mislim da nema potrebe da postavljam pastebin kada se sve ovo skine za manje od 10-ak sekundi i pregleda kod putem .pwn file.  :)

Mislim da si samo trebao pwn da zalijepiš u pastebin, kod nisam gledao jer nemam volje skidati, zato je bolje postavljati pastebin, a sistem kao sistem je vrlo lijepa ideja, nadam se da si je i lijepo realizirao.

Citat: Slade poslato Septembar 01, 2018, 14:32:55 POSLE PODNE
Mislim da si samo trebao pwn da zalijepiš u pastebin, kod nisam gledao jer nemam volje skidati, zato je bolje postavljati pastebin, a sistem kao sistem je vrlo lijepa ideja, nadam se da si je i lijepo realizirao.

Ako je tako nemam izbora. Neka moderator postavi link u temu.  @Joey.pwN

https://pastebin.com/YX4gzzHp

Svidja mi se a najvise mi se svidja sto si ekstra odradio MySQL :)
Poslednja Izmena: Septembar 01, 2018, 15:28:35 POSLE PODNE od Joey.pwN
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Citat: .ксундер poslato Septembar 01, 2018, 16:01:39 POSLE PODNE
Namirisao Emmet-ov kod, pogledam u South Central Roleplay, kad imam sta vidjet http://prntscr.com/kpff3g

Nije muka ostaviti credits :D

Znao sam da će netko spomenuti ali da ne doÄ'e do nesporazuma zato je gore je sve objaÅ¡njeno, a kod je raÄ'en za Xeron a kasnije je skripta preimenovana i kod se je prebacivao s koljena na koljeno a i u par drugih zajednica je ubaćen u SC:RP, H:RP, Sunset itd u kojem sam ja imao obol  :)
Poslednja Izmena: Septembar 01, 2018, 16:26:09 POSLE PODNE od Avast