[TuT] Djurine Kućne Čarolije - Posao Tutorijal (GF)

Započeo zerocoolos, Avgust 29, 2009, 21:25:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

ee sorry sta refresh-am ali treba mi pomoc :S

Sve napravim po ovom tutu i sve se normalno compile-a ali kad kucam komandu za pokrenit posao prikaze mi prvi CP i kad udem u njega nestane ali mi se ne prikaze i drugi CP...

Zasto??

koji gm koristis.
I daj nam redove di su ti cp.

slika by NaNx

www.balkan-city.info
vidi vise i osjeti razliku

EDIT:   Ma glup sam nisam return 1; stavia :S stvar je rjesena...
Poslednja Izmena: Novembar 19, 2010, 12:48:13 POSLE PODNE od ``G´´

dragan12

Kako da namestim da tu imaju kosacice sa kojima se radi. Znam kako da ubacim kosacice ali kako da namestim da to budu samo kosacice za taj posao?

AddStaticVehicle
TuT za vozila

Znaci sa AddStaticVehicle kreiras vozilo gore ima forma kako treba da se uradi...
Onda pre nego sto stavis u OnGameModeInit uradis po onom tutu koji sam naveo gore..
Onda samo ovo izmenis:
if(IsOrgAuto(newcar))
{
   if(PlayerInfo[playerid][pJob] == id posla){ }
   else {
   RemovePlayerFromVehicle(playerid);
   SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY,"Nemate kljuc auta.");}
}

Znam da ti nije jasno ali pokusaj bar malo da povezes ako neuspes tu smo da pomognemo i vise :)
Poslednja Izmena: Februar 19, 2011, 21:45:35 POSLE PODNE od eXtreme

dragan12

Kontam sta treba da radim. Hvala
Poslednja Izmena: Februar 21, 2011, 19:51:25 POSLE PODNE od dragan12

Izvinjavam se za Refresh,ali moze te mi malo pomoci??
Uradim sve kao sto je na tut,i izbaci mi skroz nesto sto nisam ni menjo..a kad obrisem poso kosac trave..sve ok..mozete mi pomoci?? Hvala

D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2072) : error 004: function "SafeGivePlayerMoney" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2098) : error 004: function "SafeGivePlayerMoney" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2128) : error 004: function "SafeResetPlayerWeapons" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2129) : error 004: function "SafeGivePlayerWeapon" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2153) : error 004: function "SafeResetPlayerWeapons" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2281) : error 004: function "SetPlayerCriminal" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2286) : error 004: function "SetPlayerCriminal" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2402) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2406) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2417) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2429) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2433) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2445) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2449) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2453) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2457) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2461) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2465) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2469) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2473) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2477) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2481) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2493) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2497) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2501) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
D:\Balkan\gamemodes\srb.pwn(2505) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

26 Errors.
-=Last Gaming=-193.192.58.216:7791

Izradjujem website, vise na pm.

fali ti negdje }
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Hvala Zorane ;) sve je to super prvo sam imao 26 errora pa 4 pa 3 pa 1 pa sada imam 2 warninga :D nego ja prodem kroz cp (prvi) i nista, ne mice se na drugi, stavio sam radijus 30 ili 20 mozda preveliko?
Poslednja Izmena: Jun 28, 2011, 20:02:27 POSLE PODNE od Suzuki

Citat: Suzuki poslato Jun 28, 2011, 19:45:24 POSLE PODNE
Hvala Zorane ;) sve je to super prvo sam imao 26 errora pa 4 pa 3 pa 1 pa sada imam 2 warninga :D nego ja prodem kroz cp (prvi) i nista, ne mice se na drugi, stavio sam radijus 30 ili 20 mozda preveliko?

nesta si krivo napravio... prodji jos jednom tut i pozorno prati...

Nece :S prosao sam sve ispocetka, nesto me zeza jer kao da sam stavio krivi id vozila, i onda ne reagira CP, stavio sam id 572 (mower)ali ja kada IG kucam /veh mi dode dialog pa.. nezz vidjet cu sutra, stavit cu drugu komandu /veh p ukucat bas /veh 572 ali na samp wiki pise da je 572 mower :S nezz stvarno sta bi moglo bit, ali svejedno dobar tut, vidi se tko ima najbolji server na balkanu :D

Citat: Suzuki poslato Jun 28, 2011, 20:30:00 POSLE PODNE
Nece :S prosao sam sve ispocetka, nesto me zeza jer kao da sam stavio krivi id vozila, i onda ne reagira CP, stavio sam id 572 (mower)ali ja kada IG kucam /veh mi dode dialog pa.. nezz vidjet cu sutra, stavit cu drugu komandu /veh p ukucat bas /veh 572 ali na samp wiki pise da je 572 mower :S nezz stvarno sta bi moglo bit, ali svejedno dobar tut, vidi se tko ima najbolji server na balkanu :D

stavi kod pa cu pogledat...

Problem: Moze neko da mi objasni sto nece da mi se prebaci na sledeci CP kad prodjem kroz prvi.??
Slika: http://img651.imageshack.us/i/samp042re.png
-=Last Gaming=-193.192.58.216:7791

Izradjujem website, vise na pm.

evo napravio sam sve po tutu kako si rekao, nisam nista dodavao...
evo koda http://pastebin.com/iX9qbwrw
Hvala!Zasto?Pa imas svoj zakon server i ti pomazes (meni i osttalima) koji su ti konkurencija, svaka cast ;)

Citat: Suzuki poslato Jun 29, 2011, 07:10:59 PRE PODNE
evo napravio sam sve po tutu kako si rekao, nisam nista dodavao...
evo koda http://pastebin.com/iX9qbwrw
Hvala!Zasto?Pa imas svoj zakon server i ti pomazes (meni i osttalima) koji su ti konkurencija, svaka cast ;)

new Veh = GetPlayerVehicleID(playerid);
                      if(Veh == 572)//tu stavite id od vozila za kosenje

to ti je problem, stavio si model kosilice, al GetPlayerVehicleID ti uzima id vozila u modu, ne model...

mozes naci koji je id te kosilice u modu staviti to ili zamjeniti prvi red gore s:
new Veh = GetVehicleModel(GetPlayerVehicleID(playerid));