Warning

Započeo ParadoXScript, Avgust 09, 2018, 09:05:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Warning
Dio skripte: http://www.uploaduj.me/a/b5EdH-1533798160 --Pise da ima Error pod 69187 al tu nema ni linije.
Pawno Code: [Izaberi]

Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem):///////

C:\Users\hp\Desktop\Big school SOON\gamemodes\NKRP.pwn(69176) : warning 203: symbol is never used: "avozila"
C:\Users\hp\Desktop\Big school SOON\gamemodes\NKRP.pwn(69176) : warning 203: symbol is never used: "updatewarntd"
C:\Users\hp\Desktop\Big school SOON\gamemodes\NKRP.pwn(69176) : warning 203: symbol is never used: "usingAnimation"
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

3 Warnings.

Citat: ParadoXScript poslato Avgust 09, 2018, 09:20:32 PRE PODNE
C:\Users\hp\Desktop\Big school SOON\gamemodes\NKRP.pwn(69176) : warning 203: symbol is never used: "avozila"
C:\Users\hp\Desktop\Big school SOON\gamemodes\NKRP.pwn(69176) : warning 203: symbol is never used: "updatewarntd"
C:\Users\hp\Desktop\Big school SOON\gamemodes\NKRP.pwn(69176) : warning 203: symbol is never used: "usingAnimation"
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

3 Warnings.
Koristis li negde 'avozila', 'updatewarntd' i 'usingAnimation'?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Cim ti pokazuje warning na zadnjoj liniji to je u vecini slucajeva linija gde fali {}() ili ;

Negde u skripti fali seti se sta si zadnje radio ili na kojoj komandi si zadnje radio i proveri fale li zagrade ili ;

@Xladen zapravo kada zaboravis { ili } dobijes razlicite errore. (pawncc.exe crashuje ako ti fali puno bracketa)
Kada ti fali } dobijes nesto poput ovoga.
error 004: function "OnPlayerExitVehicle" is not implemented

Kada ti fali { dobijes sledeci error.
error 054: unmatched closing brace ("}")
Poslednja Izmena: Avgust 09, 2018, 11:17:03 PRE PODNE od Sejnur337_
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Nikada tako nisam dobio uvek mi pokazuje na zadnju liniju i pise warning,nikada nije pisalo nesto od ta dva,mogu i slikati ako hoces

symbol is never used: "taj i taj", taj Ä'avo pod "taj i taj" ne koristiÅ¡ u skripti tako da ga možeÅ¡ izbaciti/obrisati