â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: {Makenzi} poslato Mart 02, 2019, 09:26:07 PRE PODNE
Hoćeš skroz da maknem creditse?!
Btw miÅ¡iću, ne stavljaj nos gde mu nije mesto ❤️ðŸ'‹

Preloše

Member since 13.08.2013. godine
"Bit će zlato sve što taknem, nek me zovu institucija"
www.story-life.net

Citat: Fojnica poslato Mart 09, 2019, 18:20:11 POSLE PODNE
hb to me xd
danas se baš i registrovao na forum 2 godine danas ez
Hapi brzdej,koji po redu?
8.?

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Mart 09, 2019, 12:58:45 POSLE PODNE
Gledam sada malo na forumu situaciju,i gledam odredjene podforume i gledam kako odredjeni broj ljudi pokusava glumiti moderatora istog,rodjak tvoja duznost nije da se pravis da si moderator nego ako znas da pomognes ako ne znas da ne pises,jel vam je toliko stalo do postova ;)
Pronalazim se donekle pa cu ti odgovoriti. Ne znam dal si pogledao pravilnik foruma , podforuma? Zabranjeno je pomoci nekom ako nije po formularu , jer krsi pravila on ,samim tim i ti. Mi samo pokusavamo odrzati zajednicu cistijom , stim da damo link pravilnika i zamolimo za lock  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Đe'ste džaba-hljebarosi

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Mister Naithan poslato Mart 09, 2019, 22:37:30 POSLE PODNE
Pronalazim se donekle pa cu ti odgovoriti. Ne znam dal si pogledao pravilnik foruma , podforuma? Zabranjeno je pomoci nekom ako nije po formularu , jer krsi pravila on ,samim tim i ti. Mi samo pokusavamo odrzati zajednicu cistijom , stim da damo link pravilnika i zamolimo za lock  8)
Ne brini se ti,@Basovski i ostali moderatori pregledaju svoje podforume redovno i ne treba im niko da im pomaze jer su dovoljno dobri u tome,drugo ja sam na ovom forumu skoro 3 godine i do dan danas nisam dobio ban ili neku kaznu jel zelim pomoci nekome nije bitno da li je po formularu ili nije,jedino sam dobio ban na 3 dana jer sam nesto napisao u temi jednog servera u prijavi za sluzbenu listu @SteXi.ılllı.  :D

Citat: Captain Foux poslato Mart 09, 2019, 18:21:26 POSLE PODNE
Sretan roÄ'endan, sve najbolje! <3
*sad će i meni roÄ'endan, 7. decembra
Hvala, haha sad će to. xD
Citat: Mumi' poslato Mart 09, 2019, 19:57:32 POSLE PODNE
@Fojnica SRETAN ROX SVE NAJBOLJE <3 !  :D
Hvala bro! <3
Citat: #ek2k18 poslato Mart 09, 2019, 21:45:39 POSLE PODNE
Hapi brzdej,koji po redu?
8.?
HvOla, 16-ti hah. xD
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: milfman poslato Mart 10, 2019, 01:01:45 PRE PODNE
@#Kasperzi ãƒ,,  i ja razvijamo CMS skriptu  :)
Uskoro video.

malopre ja cuo da mi rodjak platio 3k evra za sajt tipa sa registracijom i porucivanjem robe, jel moguce da to toliko kosta?

#A.J.

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Mart 10, 2019, 10:24:30 PRE PODNE
Ne brini se ti,@Basovski i ostali moderatori pregledaju svoje podforume redovno i ne treba im niko da im pomaze jer su dovoljno dobri u tome,drugo ja sam na ovom forumu skoro 3 godine i do dan danas nisam dobio ban ili neku kaznu jel zelim pomoci nekome nije bitno da li je po formularu ili nije,jedino sam dobio ban na 3 dana jer sam nesto napisao u temi jednog servera u prijavi za sluzbenu listu @SteXi.ılllı.  :D
Dobar si, ja sam 7 dana dobio ban haha  :D

Evo gaaa.  :P
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords