â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

Citat: Avast poslato Oktobar 24, 2018, 18:27:06 POSLE PODNE
Lazić...
Ima para, k'o ga jebe.
Neka poznata ličnost se razboli, ima nesreću digne se drama, panika, frka, a neko običan se razboli, sjebe sebi život i nikom ništa.
Poslednja Izmena: Oktobar 24, 2018, 22:04:46 POSLE PODNE od Captain Foux

Citat: #ᴇᴍᴏᴋʜᴀʟɪÒ"á´€ poslato Oktobar 24, 2018, 19:47:32 POSLE PODNE
http://sycho.22web.org
Imas sunrise
NightBreeze
Lazarus

SunRise je dobra vidio sam sve 3, al moram brisat onu bijelu temu samo crnu ostavit i onda edit polako  :D :D

Citat: Captain Foux poslato Oktobar 24, 2018, 22:03:34 POSLE PODNE
Ima para, k'o ga jebe.
Neka poznata ličnost se razboli, ima nesreću digne se drama, panika, frka, a neko običan se razboli, sjebe sebi život i nikom ništa.

Iako je bio pijan, nije vezao pojas, verovatno i drogiran, opet nije lepo napisati "Ima para, ko ga jebe"

Ako je nekom naudio u zivotu, naudio je sebi i ako umre, svojoj deci. I da, ima 27 godina, mlad covek, i on je takodje necije dete.

Muziku koju doticni plasira licno ne slusam, ovo pisem iz ugla jednog obicnog coveka.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

#A.J.

Citat: SlavicBeast poslato Oktobar 25, 2018, 00:34:22 PRE PODNE
Iako je bio pijan, nije vezao pojas, verovatno i drogiran, opet nije lepo napisati "Ima para, ko ga jebe"

Ako je nekom naudio u zivotu, naudio je sebi i ako umre, svojoj deci. I da, ima 27 godina, mlad covek, i on je takodje necije dete.

Muziku koju doticni plasira licno ne slusam, ovo pisem iz ugla jednog obicnog coveka.
Pa i ja sam nečije dijete, pa se ne diže tolika frka npr. kad meni nešto bude, a ovako se odma pročuje.
Bolje da se ne zna, jer svako mlati pare na tim postovima (sajtovima za informacije), tako da..

Citat: Captain Foux poslato Oktobar 25, 2018, 13:36:37 POSLE PODNE
Pa i ja sam nečije dijete, pa se ne diže tolika frka npr. kad meni nešto bude, a ovako se odma pročuje.
Bolje da se ne zna, jer svako mlati pare na tim postovima (sajtovima za informacije), tako da..

Pa on je javna osoba,sasvim je logično da će se za njega pročut i to je normalno.Ne znam šta je vama tu nejasno..Novine pišu ono što ljude zanima i što misle da će čitati.Sigurno da će svi "kliknuti" kada je naslov "Darko Lazić imao prometnu nesreću" i to je po meni sasvim ok..Nemam ništa protiv.

Poznati ce se uvijek vise postovati, siriti njihove vijesti itd.. To je sasvim normalno uvijek bilo i uvijek ce biti  ;)

potrudite se i vi pa se se trudom dogurajte do vrha pa i vi budite poznati pa ce se procuti lol
al ne hajmo prozivat nekoga ko je uspio u muzickoj karijeri na nasim prostorima lollll balkanski mentalitet
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

#A.J.

Jest' lijepo kad zakuham u glavnom, da se napuni hahaha. :D

Citat: Captain Foux poslato Oktobar 25, 2018, 13:36:37 POSLE PODNE
sta ti druze pises ja ne verujem :D

Pozzz
~Šutke ツ~

~ Designer | Scripter | TS3 Editor ~
~ Designer - Slobodan | Scripter - Slobodan | TS3 Editor - Slobodan ~
~ Facebook |CLICK! ~
~ Instagram |CLICK! ~

~ Community Info ~

~ Developer -- Wonder Project ~
</>
Do you want Create TextDraw,Edit Gamemode,Create Maps»CLICK«

#A.J.