â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 16 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

Znam da mu je ime Nemanja, a prezime ne znam, nisam ga nikad pito.
Pisali smo jedno vrijeme, radio sam im TD-ove, sa mnom je bio u dobrim odnosima, kad sam imo probleme pito me je kako sam i to, znate Å¡ta već ide, al' Å¡ta mu je bilo da ovo uradi, stvarno nemam pojma. Izgledo mi je k'o neko normalan, al' ovo je uff.. Neću da osuÄ'ujem, možda je bolje da Å¡utim. Prema meni se ponaÅ¡o dolično.
Poslednja Izmena: Oktobar 04, 2018, 00:31:21 PRE PODNE od Captain Foux

Citat: Kico. poslato Oktobar 04, 2018, 00:25:00 PRE PODNE
Tek ovk vidis koliko debila ima, druze ako nmzes donirat il sta vec podjelit za doniranje nemoj srat i pravit se mudonja preko samp profila, prosipat neke fore debilne, nije ovo za nas ovo treba psihijatar da rijesi ocigledno je nekima prijeko potreban
Meni samo nije jasno zasto se tolika frka digla i tolika paznja,u redu je i ljudski je pomoci nekome ako imas ali znas li ti koliko ima jos dece pored njega kojima treba pomoc a niko ih ne ferma ni 3%,po cemu je on vazniji od svih ostalih?

Zavisi kako ljudi cuju za to vecinom od ytera itd cuju pa svi djele jbg, u zadnje vrijeme se dosta toga djeli

Ipak mi preko privatne poruke posaljite sve moguce profile koje ima na BSu, pisem sa telefona
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

#A.J.

Citat: Kico. poslato Oktobar 04, 2018, 00:33:17 PRE PODNE
Zavisi kako ljudi cuju za to vecinom od ytera itd cuju pa svi djele jbg, u zadnje vrijeme se dosta toga djeli
A Å¡ta se desilo s instagram profilom 'zadusana' ?

Od kud ja znam, kad mogu posaljem poruku onu kad ne sutim i toga se drzim  :)

// nemam opciju obrisi :)
Poslednja Izmena: Oktobar 04, 2018, 00:39:01 PRE PODNE od #TheV1nny_

Nazalost, najgore sto se neki smiju na to bas mali broj ali toliko bolestan nmg vjerovat...

Lepo reče jedan dečko 'Samperi su najkancerogenija deca'. (većina)
Dečak ti si prso s'mozgom.
Ovo ti je način ismejavanja mrtvog deteta, koje ti ništa jebeno nije skrivilo.....
Strašno...

Strasno , zavuko si par tipa u probbleme misle da su oni ti , psuju ih i prete zbog tebe, zar si morao bas toliki retard da ispadnes? Strasno stv strasno...
/\

Citat: Bespomocni Skripter poslato Oktobar 03, 2018, 23:47:42 POSLE PODNE
Kaze mali milan mitric da nema osnove za sud jer nema pretnji tu...
Hej druze, nema osnova za sud to stoji, ti nisi pocinio krivicno delo cak ima mng viceva na racun sase matica pa niko nije u zatvor otisao je l' tako?, bolje uzmi vrati profil i javno se izvini, moj savet. kako zelis ti :)
Traze te neki momci cimaju me bzv necu da za mojih 10 min posla ti najebes :D

Ja za tih deset minuta ispusim buksnu i prdnem i plus uzmem kintu, a ti ceo zivot invalid :/

Citat: Zile42O poslato Oktobar 04, 2018, 03:40:56 PRE PODNE
Ja za tih deset minuta ispusim buksnu i prdnem i plus uzmem kintu, a ti ceo zivot invalid :/
I remember I was just like you, smokin' blunts with my crew, flippin' over 62's https://youtu.be/M9JvIe70Kis :D

Citat: muma. poslato Oktobar 04, 2018, 03:44:55 PRE PODNE
I remember I was just like you, smokin' blunts with my crew, flippin' over 62's https://youtu.be/M9JvIe70Kis :D
Evo taman da obrnem topa good music i love it.

Citat: Zile42O poslato Oktobar 04, 2018, 03:38:42 PRE PODNE
Hej druze, nema osnova za sud to stoji, ti nisi pocinio krivicno delo cak ima mng viceva na racun sase matica pa niko nije u zatvor otisao je l' tako?, bolje uzmi vrati profil i javno se izvini, moj savet. kako zelis ti :)
Traze te neki momci cimaju me bzv necu da za mojih 10 min posla ti najebes :D

HAHAHAHHAHAHAHHA koji bog