â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Jel' još neko gledao ovo oko translatea? xD

Ima mnogo tih gluposti, uglavnom mora biti na na somalskom, haićanskom ili njemačkom jeziku na engleski pa koje može, ja sam probao ovo "are you a satan?" što sam vidio negdje i izbaci mi you are the one lol..

Ima na google još mnogo tih sranja, neki lik je napisao 13x dog i "prevelo" mu kao da dolazi dan uništenja svijeta i povratak isusa (tako nešto) wtf.. onda neki kao code iz htmla ali sa random znakovima i izbacilo mu kako je Sadam Husein finansirao USA i još svašta..

Citat: muma. poslato Avgust 28, 2018, 15:37:06 POSLE PODNE
Jel' još neko gledao ovo oko translatea? xD

Ima mnogo tih gluposti, uglavnom mora biti na na somalskom, haićanskom ili njemačkom jeziku na engleski pa koje može, ja sam probao ovo "are you a satan?" što sam vidio negdje i izbaci mi you are the one lol..

Ima na google još mnogo tih sranja, neki lik je napisao 13x dog i "prevelo" mu kao da dolazi dan uništenja svijeta i povratak isusa (tako nešto) wtf.. onda neki kao code iz htmla ali sa random znakovima i izbacilo mu kako je Sadam Husein finansirao USA i još svašta..
To je nešto kao easter eggovi od strane Google-a ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: StandBoy poslato Avgust 28, 2018, 17:16:43 POSLE PODNE
Ne, cijeli dan stiscem refresh refresh jbt prst mi se izlizo  :D
Evo 3 dana ne radi ni forum ni samp wiki

Pozdrav hehe,imam mod BalkanSchool 1.5,sa nekih 13 errora,zna li neko srediti te errore?Free No free nov sam u skriptanju <3

Citat: Vuxoni poslato Avgust 28, 2018, 21:19:20 POSLE PODNE
Pozdrav hehe,imam mod BalkanSchool 1.5,sa nekih 13 errora,zna li neko srediti te errore?Free No free nov sam u skriptanju <3
Postavi ovdje http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=11.0 ima mušterija fixat ce ti i free :3 ;D

Citat: Vuxoni poslato Avgust 28, 2018, 21:19:20 POSLE PODNE

obrati mi se pm

@Vuxoni

Nadam se da nisam jedini koji prati US Open?
VaÅ¡ pik na turniru?  ;)

#A.J.

Kako je divno kad djevojci maziÅ¡ macu mhhm.  😈😈😈
Odužio se za spaÅ¡avanje života.  ;D

*jebete l' vi Å¡ta, il' sam jedini sa foruma :D
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2018, 00:34:40 PRE PODNE od Captain Foux

Citat: Captain Foux poslato Avgust 30, 2018, 00:33:32 PRE PODNE

Jebači nikad ne pričaju o jebanju, trust me nigga, oni koji ti se najviše hvale o seksualnom životu najmanje ustvari jebu ili ne jebu nikako. ;D

help,

da li ima razlike u FPS u onom repacku gta 5 i u originalnom sa social cluba pošto mi je mrsko skidati 80gb, a repack je 35 gb, moram odraditi jedan benchmark na jednom kompu, a net shit pa me zanima da mi neće šta spuštati fps ako skinem taj repack crackovan...
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2018, 01:28:15 PRE PODNE od muma.

Citat: Captain Foux poslato Avgust 30, 2018, 00:33:32 PRE PODNE

Citat: muma. poslato Avgust 30, 2018, 01:27:12 PRE PODNE
Jebači nikad ne pričaju o jebanju, trust me nigga, oni koji ti se najviše hvale o seksualnom životu najmanje ustvari jebu ili ne jebu nikako. ;D

+