â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Levu poslato Oktobar 09, 2018, 20:28:46 POSLE PODNE
Kako mozes usrati unapredjeni X ? Baterija, kamera, CPU, GPU sve mnogo bolje... Najjaci iPhone do sada
ima bagove za wifiom i sa zvanjem lol i to hardverski a ne softverski, sve i jedan xs, vidi na google et
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Levu poslato Oktobar 09, 2018, 20:28:46 POSLE PODNE
Kako mozes usrati unapredjeni X ? Baterija, kamera, CPU, GPU sve mnogo bolje... Najjaci iPhone do sada

Eo da ti ovako objasnim...
Napredak telefona tipa
Mate 10 Pro/p10 pro od Huawei-a i p20 Pro i sada kada izadje ako vec nije Mate 20 Pro su nebo i zemlja i racunaj to da je kao napredak 40%
Ako gledas X i XS napredak ti je 10-20%, a nazadak 50% zbog cijene >.<

Citat: .ксундер poslato Oktobar 09, 2018, 23:51:39 POSLE PODNE
Eo da ti ovako objasnim...
Napredak telefona tipa
Mate 10 Pro/p10 pro od Huawei-a i p20 Pro i sada kada izadje ako vec nije Mate 20 Pro su nebo i zemlja i racunaj to da je kao napredak 40%
Ako gledas X i XS napredak ti je 10-20%, a nazadak 50% zbog cijene >.<
Uvek se znalo sta ocekujes od iPhone S modela, bar iPhone korisnici... Tako je sa p10 na p20 je bio ogroman skok i napredak ali taj p10 je bio golo govno od telefona, dok p20 moze da pridje iPhoneu. Apple ne moze sa X na Xs da uradi nesto tako brutalno kad je telefon vec brutalan. Niti se od S serije nista slicno ocekuje. Kad Huawei mobilni moze da kosta 600e, Samsung 1000e moze i Appleov 1500 jer to je Apple. Zna se ko uzima Apple i ko im je ciljna grupa. Uvek postoje socijalne varijante drugih marki ukoliko se nema za Apple

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Citat: Levu poslato Oktobar 10, 2018, 00:17:45 PRE PODNE
Uvek se znalo sta ocekujes od iPhone S modela, bar iPhone korisnici... Tako je sa p10 na p20 je bio ogroman skok i napredak ali taj p10 je bio golo govno od telefona, dok p20 moze da pridje iPhoneu. Apple ne moze sa X na Xs da uradi nesto tako brutalno kad je telefon vec brutalan. Niti se od S serije nista slicno ocekuje. Kad Huawei mobilni moze da kosta 600e, Samsung 1000e moze i Appleov 1500 jer to je Apple. Zna se ko uzima Apple i ko im je ciljna grupa. Uvek postoje socijalne varijante drugih marki ukoliko se nema za Apple

Upravo si opisao zasto se iPhone koristi, ne zbog toga sto je telefon "brutalan" nego zbog toga da bi se vidilo da ti imas Appleov proizvod. Apple opstaje bas zbog naroda kakav je na Balkanu, zatucan/glup i zeljan da pokaze da je bas ON veci od nekog drugog.

https://www.youtube.com/results?search_query=i+switched+from+iphone+to+android

Rezultati iz dana u dana sve veci.
Izgledam bas kao hejter al mislim da Apple ima jedan od najboljih investicionih potencijala ali ga ne koriste na dobar nacin.
Vrijeme ce to pokazati..

Jabuka nije postala poznata i znak prestiza sama od sebe... Mogu da nabijaju cene jer su mnogo puta pokazali ko je tata u raznim segmentima. Evo samo iz licnog iskustva, za 6 godina kako sam koristio iPhone 15ak drugova je preslo na njega i izjavilo da se nikada nece vratiti na android. Takodje od pre par nedelja koristim S9, pored njega je i P20 pro bio u izboru kupovine i mogu reci da je sledeci telefon definitivno opet iPhone. Apple sa iPhonom i dalje dominira trzistem, a to sigurno ne bi mogli da im telefoni nisu jedni od najboljih, po meni licno najbolji. Ja se iskreno nadam da ce ih ubrzo stici/prestici pa da i oni malo vise porade na inovitetima, ali za sad nemaju brige jos...

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Citat: Levu poslato Oktobar 10, 2018, 00:36:42 PRE PODNE
Jabuka nije postala poznata i znak prestiza sama od sebe... Mogu da nabijaju cene jer su mnogo puta pokazali ko je tata u raznim segmentima. Evo samo iz licnog iskustva, za 6 godina kako sam koristio iPhone 15ak drugova je preslo na njega i izjavilo da se nikada nece vratiti na android. Takodje od pre par nedelja koristim S9, pored njega je i P20 pro bio u izboru kupovine i mogu reci da je sledeci telefon definitivno opet iPhone. Apple sa iPhonom i dalje dominira trzistem, a to sigurno ne bi mogli da im telefoni nisu jedni od najboljih, po meni licno najbolji. Ja se iskreno nadam da ce ih ubrzo stici/prestici pa da i oni malo vise porade na inovitetima, ali za sad nemaju brige jos...
Ja sam se vratio sa iPhona na android i po meni, Huawei P20 Lite je bolji od svih iPhona trenutno...

Facebook - Klik

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=124398.msg874358#msg874358 date=1539121045]
ima bagove za wifiom i sa zvanjem lol i to hardverski a ne softverski, sve i jedan xs, vidi na google et
Haman svaki iphone ima iste probleme, ukljucujuci ove sto si naveo

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: .ксундер poslato Oktobar 10, 2018, 00:28:31 PRE PODNE
Upravo si opisao zasto se iPhone koristi, ne zbog toga sto je telefon "brutalan" nego zbog toga da bi se vidilo da ti imas Appleov proizvod. Apple opstaje bas zbog naroda kakav je na Balkanu, zatucan/glup i zeljan da pokaze da je bas ON veci od nekog drugog.

https://www.youtube.com/results?search_query=i+switched+from+iphone+to+android

Rezultati iz dana u dana sve veci.
Izgledam bas kao hejter al mislim da Apple ima jedan od najboljih investicionih potencijala ali ga ne koriste na dobar nacin.
Vrijeme ce to pokazati..

Moraš i shvatit da je lako poredit telefone poput Samsunga i Huawei-a, jer koriste isti sustav tj Android. iPhone koristi iOS sustav. To je isto kad ljudi porede Windows i Linux, kažu Linux uzima vrlo malo radnog prostora u 'desktop' modu za razliku od Windowsa koji uzme 10% radne memorije samo eto bez ijednog procesa. iOS aplikacije su kompatibilne za tu platformu i potpuno su drukcije napravljeno nego .apk tj Android aplikacije. Postoji razlika u kodu, tako isto sam ja dugo korisnik iPhone-a, i znam da koja god recimo igrica se skine na taj telefon, ako prilikom skidanja nemaš grešku za kompatibilnost, onda u igrici nećeš nikada osjetiti niti jedan framedrop. Iskreno ne znam zašto blatiti telefon, mislim da Android sam po sebi zahtjeva jači procesor, više rama kako bi gurao Android aplikacije što nije slučaj kod iPhonea koji ima simple meni. Android ima nekih 1000 dodataka i zato traži jači fon.

S tobom bi do vasione samo ti i jaaaaaa

Slavicu otvori kakve prijave za moderatore, pola foruma nema moda. :D
Poslednja Izmena: Oktobar 12, 2018, 21:07:05 POSLE PODNE od Sejnur337_

Citat: muma. poslato Oktobar 12, 2018, 20:59:19 POSLE PODNE

Jesi droZiran? :)

Facebook - Klik

Sta ima ljudovi? imal sta novo?
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Citat: muma. poslato Oktobar 12, 2018, 20:59:19 POSLE PODNE

Bude uskoro :)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Joj bret sto svaki dan nije kao subota ahaha  :D