â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Baaš dugo nisam bio ovde, šta se dešava momci?
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjen S. poslato Januar 22, 2019, 21:31:22 POSLE PODNE
Baaš dugo nisam bio ovde, šta se dešava momci?

Nema veze , sad si tu xD

Ma nista , ktb
NLoccos

Jel realno da je čovjek ladno, koji je bio samnom i kojem sam vjerovo, prebacio sve moje sisteme na tuÄ'i server praveći se 'neki skripter'
Nažalost, pored kontanja da se danas vratim na SAMP scenu, odlučio sam ipak to ne uraditi, vidim samo se šljam skuplja.
O čemu pričam: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=127528.msg889095#new
Sve i jedan sistem ćete imati objavljen uskoro, sve sam ih ja uradio, i koristite ih slobodno! ;)

#A.J.

Citat: Slade poslato Januar 28, 2019, 22:04:05 POSLE PODNE
Jel realno da je čovjek ladno, koji je bio samnom i kojem sam vjerovo, prebacio sve moje sisteme na tuÄ'i server praveći se 'neki skripter'
Nažalost, pored kontanja da se danas vratim na SAMP scenu, odlučio sam ipak to ne uraditi, vidim samo se šljam skuplja.
O čemu pričam: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=127528.msg889095#new
Sve i jedan sistem ćete imati objavljen uskoro, sve sam ih ja uradio, i koristite ih slobodno! ;)
Kad nemaÅ¡ Å¡ta radit, lagano ovdje uÄ'eÅ¡ i tjt. :D

Citat: Slade poslato Januar 28, 2019, 22:04:05 POSLE PODNE

Katastrofa
Pozdrav od Viserysa Targaryena!
| Nick | Viserys Targaryen |

Ono kad napravis 50% moda od 0 sa bas svojim idejama i unikatnim systemima,a backup ne uploadas redovno negdje na net i zbog upaljenog kompa tokom iskakanja osiguraca ti se sjebe hard disk i ucitava starting windows i poslije samo restarta se i provjerio u biosu ucitava .. i na kraju odnesem majstoru 1 kaze crko,2om kaze ne radi .. a ucitavalo ga,znal neko imal rjesenje?
69

Citat: youngdeal poslato Januar 29, 2019, 21:35:09 POSLE PODNE
Ono kad napravis 50% moda od 0 sa bas svojim idejama i unikatnim systemima,a backup ne uploadas redovno negdje na net i zbog upaljenog kompa tokom iskakanja osiguraca ti se sjebe hard disk i ucitava starting windows i poslije samo restarta se i provjerio u biosu ucitava .. i na kraju odnesem majstoru 1 kaze crko,2om kaze ne radi .. a ucitavalo ga,znal neko imal rjesenje?
Izvadi Hardove moze se tu u 99% salucajeva sve spasit sa njih samo et ti treba novi hdd da instaliras windows i ond bi trebo moc ocitat podatke sa starih hardova

Imal neko FB od vlasnika E-Trail hostinga ? Il znal neko neki hosting da se bave prodajom vpsova ? lp

Citat: youngdeal poslato Januar 29, 2019, 21:35:09 POSLE PODNE
Što praviš kratke spojeve.Prestani praviti kratke spojeve i neće ti iskakati osigurač :D :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Januar 30, 2019, 19:29:05 POSLE PODNE
Što praviš kratke spojeve.Prestani praviti kratke spojeve i neće ti iskakati osigurač :D :D

Skripta mora da je bila savršena, čim se compile pregorilo sve.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Chuffy poslato Januar 30, 2019, 19:57:03 POSLE PODNE
Skripta mora da je bila savršena, čim se compile pregorilo sve.
Hahahahaah vjerovatno :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ljudi zna li neko id ovog pickupa trazim kao manijak na net nmg da nadjem https://imgur.com/a/OZtkBJH
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----