Last Union RPG

Započeo Mechllone Bratee, Jul 10, 2018, 17:36:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Informacije o projektu:
CitatLast Union zajednica osnovana je,2016godine gde je stavila rekord 109igraca i tada server se zatvorio i sada ponovo otvaramo da vratimo staru legendu,Server vodi Amar Mehovic ili ti (Mechllone)
U projekat smo ulozili mnogo vremena kao i novca da bi ovaj put uspeli open naseg,ts3 servera je u subotu 7/14/2018 20:00h,Dole cu vam prikazati nase mape neke sa servera, dok ostale mozete da vidite na nasoj facebook stranici:www.facebook.com/lastunionroleplay

CitatOvo, je redtube gde cete moci ku*ve da vam rade, blowjob i mnogo drugih stvari Kmhh.To mozete videti na nasem serveru,ovo smo uradili jer smo videli da se niko nije setio ovoga Nadamo, se da vam se svidja

CitatE,ovo je Hotel Union ili ti spawn,gde cete se vi spawnovaii odradjeno je da vama ne laga bez puno objekta,Nadamo se da vam se svidja :)

E,to je to od ove kao mini prezentacije ostale mape mozete videti,na nasoj facebook stranici www.facebook.com/lastunionroleplay Nadamo,se da cete doci na
open naseg teamspeak3 servera 7/14/2018 20:00H, kao i naseg samp servera
SAMP IP:samp.last-union.info:7780
TS3 IP:ts.last-union.info:9988

•  Destination Roleplay
•
•  Forum:destination-rp.com•

Hahahah RedTube,Ekstra
GL
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

•  Destination Roleplay
•

•  Destination Roleplay
•

•  Destination Roleplay
•

GL, ali mislim da smo shvatili kakvi serveri uspevaju u zadnje vreme ali opet GL :)

Citat: omcho poslato Jul 11, 2018, 05:51:00 PRE PODNE
GL, ali mislim da smo shvatili kakvi serveri uspevaju u zadnje vreme ali opet GL :)
Hvala,kakvi to ako mogu da znam skripteru?

•  Destination Roleplay
•

•  Destination Roleplay
•