Village RolePlay

Započeo Dedic, Jun 27, 2018, 07:35:00 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sretnoo brte
#WiNNeR'sË,,Ë,,

Sretno braticu moj <3

•  Destination Roleplay
•
•  Forum:destination-rp.com•

Hvala vam uskoro nova prezentacija sa moda :)

DEDIC MAPPING 2K18

POSAO: KOSAC TRAVE

Pozdrav danas vam predstavljamo lokaciju posla kosac trave i objasnit cemo vam kako funkcionise ovaj posao. Kada u opstini locirate posao dodjete na checkpoint kod posla gdje se zaposlite. Nakon toga uzimate opremu i sjedate u jednu od vozila koje mozete vidjeti na slici i pratite checkpointe tj markere gdje se nalazi trava koju kosite,kada zavrsite turu dobijate odredjeni novac tj platu i bonus. Svaki posao ce se moci kupiti kao firma tako da posao koji se bude najvise radio,vlasnik te firme ce imati itekako dobru zaradu.

DEDIC MAPPING 2K18

jel se moze kako pridruziti projektu? voljan sam pomoci

POSAO MEHANICAR

Pozdrav danas vam predstavljamo jos jedan posao u Fort Carsonu,radi se o poslu mehanicara.Princip rada je da dodjete u ovu benzinsku pumpu to jeste ima poseban ulaz gdje se nalaze oprema i sve stvari potrebne za mehanicara a drugi ulaz je namjenjen za market koji se nalazi u sklopu ove benzinske pumpe.Kao mehanicar imate mogucnost da popravite vozilo igracu,sipate gorivo i jos neke sitnice sasvim jednostavno.Na nasem serveru mehanicar ce imati posla jer admini nece popravljati vozila igracima morat ce te pozvati mehanicara na njegov broj koji ce to uraditi.

RADIONICA

Radionica se nalazi u sklopu posla mehanicara tj. covjek koji bude vlasnik biznisa posla mehanicar ce dobivati i zaradu od radionice. U radionici igraci mogu popravljati svoje vozilo,popraviti svoje gume ili odjednom popravit citavo vozilo,za sada tuning nece biti dostupan tj nece se koristiti jer se radnja servera odvija na selu tako da nece biti prisutna ta tzv ''bijesna'' vozila koje igraci tuniraju itd. Sve u svemu vlasnik mehanicara ne sumnjamo da ce imati dobru zaradu.

DEDIC MAPPING 2K18

Jako mi se dopada konacno mi vraca nadu da ce se moci zaigrati samp pravi rp u selu.

sretno :)
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

KARTEL-SVERC

Pozdrav danas vam predstavljamo sistem sverca droge.Ovim poslom ce se baviti samo karteli tj mafije,svaka mafija ce imati posebno mjesto gdje zapocinje svoj sverc i uzima svoj kombi u svojoj bazi(vecina ce zapoceti sverc u bazi u skladistu za drogu).Kada zapocnu sverc potrebno je otici u skladiste u koje dolazi droga iz Las Venturasa helikopterom i gdje se istovara.Kada utovarite drogu ukoliko vas policija zaustavi u toku sverca ili vas prati do utovara droge tj moraju imati dokaze za to da ste utovarili drogu imaju mogucnost da vam daju wanted level i da vas uhapse,zato drzite se sporedni puteva i vas sverc ce biti uspjesan.

DEDIC MAPPING 2K18

Imam osecaj da ce ovo da kida srecno  :D

TEXTDRAWOVI

Pozdrav drustvo,danas vam predstavljamo prvu prezentaciju
sa servera radi se o textdrawovima koje je uradio nas skripter
Edwin.

Donji dio je zanimljiv i interaktivan klikom na Y imate
mogucnost da upravljate:

- stats
- help
- save account
- attachment system

Gornji dio je unikatan slova se krecu i nisu u staticnom
stanju.Tako da je i to nesto unikatno i zanimljivo.

Takodjer posjetite nasu facebook stranicu koja je pocela sa radom: https://www.facebook.com/Village-RolePlay-265619593995709

DEDIC MAPPING 2K18