Vanimyu obrisan kanal od 500k ...

Započeo Bakir, Jun 19, 2018, 15:30:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Joj kako mi je drago svega mi.. Nek su pametni likovi..
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: Fojnica poslato Jun 19, 2018, 16:19:41 POSLE PODNE
Joj kako mi je drago svega mi.. Nek su pametni likovi..
Donekle se i slazem :D ali et trud , rad ode :P opet da je usmjerio rad na gaming ili tak nest bolje bi proso ..

Sef

*

Meni je previse drago zbog ovoga jer je lik klasicni debil koji uci djecu retardiranom ponasanju.Jedan debil manje :)
Life Quotes:
"Successful people do what unsuccessful people are not willing to do. Don't wish it were easier; wish you were better."

“To learn something new, you need to try new things and not be afraid to be wrong.”

Citat: Sef poslato Jun 19, 2018, 17:20:21 POSLE PODNE
Meni je previse drago zbog ovoga jer je lik klasicni debil koji uci djecu retardiranom ponasanju.Jedan debil manje :)
Burazeru to ti je primitivno mišljenje ;) ajd ti probaj dosegnuti popularnosti kao on ? Kurac bajo ne mos ko ni ja :D njemu svaka cast ;)
sto je bio na vrhu :D

Sef

*

Citat: Bakir poslato Jun 19, 2018, 18:02:52 POSLE PODNE
Burazeru to ti je primitivno mišljenje ;) ajd ti probaj dosegnuti popularnosti kao on ? Kurac bajo ne mos ko ni ja :D njemu svaka cast ;)
sto je bio na vrhu :D
Druze on je prvo popularnost dostigao na radjenu reakcija na retardirane i poremecene ljude i kopiranju leafya, svaku je mogucu rijec iskopirao i preveo na srpskom.Onda Posle toga dostigao je popularnost prozivajuci Petru sa kojom je sad u vezi sto je previse sramno prvo srat po nekome pa onda biti sa nekim,zatim prozivanjem i psovanjem Marije Zezelj i fakeovanjem toga da mu je ona hakovala kanal. Na pokvarenosti i ciganluku kao sto je Vanimy radio mogao je svako postignuti to
I neka su mu ugasili kanal :)
Life Quotes:
"Successful people do what unsuccessful people are not willing to do. Don't wish it were easier; wish you were better."

“To learn something new, you need to try new things and not be afraid to be wrong.”

Kao da slusam mog malenog bratanca ðŸ˜,ðŸ˜,ðŸ˜, pazi ti to kombinovanje srpakog i engleskog jezika samo da bi bio in.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Ajd ba sta pisete boli vas ?
Svi ste ga gledali pa prixate nesto .. bolje pisite nest pozitivno i proslijedite covjeku ... kakvi budala i debila ima on je mila majka

Svako ima svoje mišljenje ;) ako je tako lahko dobiti popularnost zašto onda ne uspiješ ti ? Shvatam da ne zeliš prozivati kao ni ja što ne bih loga :P ali burazeru nemoj ti zaboravit da ga raja voli ... On je onaj koji je oborio 11k subova za dan i priznajem ima par debilarnih scena i pizdarija ali svejedno trb postici to sto je on imao :D . PS: Svatko ima svoje mišljenje !

Zasto komentarisete ako vas "bole tuki"?
Ne branim nikoga, vec mi nije jasno zasto moraju ostali znati da li vas "bole tuki"?
@DeitY @Fqris @#𝕮𝖍𝖆𝖕𝖕ð–" @.jolunic @TheBadzoo obrisani postovi, manje glupiranja u offtopicu.
EDIT: Razlog brisanja:
- Fqris, Chappo, .jolunic i TheBadzoo zabranjeno je pisanje posta koji ima manje od 3 reči.
- Deityu je obrisan zbog glupiranja, ne zanima nas da li tebe bole tuki, hvala.
Poslednja Izmena: Jun 22, 2018, 07:19:49 PRE PODNE od LASoprano
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Sejnur337_ poslato Jun 22, 2018, 07:09:27 PRE PODNE
Zasto komentarisete ako vas "bole tuki"?
Ne branim nikoga, vec mi nije jasno zasto moraju ostali znati da li vas "bole tuki"?
@DeitY @Fqris @#𝕮𝖍𝖆𝖕𝖕ð–" @.jolunic @TheBadzoo obrisani postovi, manje glupiranja u offtopicu.
EDIT: Razlog brisanja:
- Fqris, Chappo, .jolunic i TheBadzoo zabranjeno je pisanje posta koji ima manje od 3 reči.
- Deityu je obrisan zbog glupiranja, ne zanima nas da li tebe bole tuki, hvala.
Ja nisam takav comment ni napisao,al ajd ni'e bitno...malo sale,nista preozbiljno ;)
Ukoliko su nekome potrebne mape,mozete me kontaktirati putem fb-a: https://www.facebook.com/chappo617

ɴᴀᴘɪᴊᴇᴍᴏ sᴇᴊᴛᴀɴᴀ ᴅᴏᴋ ᴄᴇᴋᴀ sᴀʙᴀʜ sᴀ ɴᴀᴍᴀ ᴋᴜᴍᴇ